daniel394 24 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 1. Nick:[D]uszekuszek.2. Imię:Daniel3. Wiek:19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):85. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/% 5BD%Duszek%5BB%Duszek./193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Gram długo i często na tym serwerze praktycznie codzienie spotykam się z sytuacją gdy pod nie obecność adminów wchodzą cheaterów gracze są bezradni i uciekają z serwera a mnie to drażni że cheterzy są bezkarni9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie ale moge kupić10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4 dziennie minimum11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:jestem bezrobotny wiec zależy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTT` 15 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Gracz ogarnięty, nie używa wulgaryzmów na serwerze, gra dosyć często, tolerancyjny wobec innych graczy. Więc jestem na duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwiaTLotosU 4 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Także jestem na tak, rozróżnia cziterów, ogarniety, kulturalny, często przebywa na serwerze, PRZYDA SIĘ NOWY OGARNIĘTY ADMIN, duże TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Jak miałam admina to był pomocny, zgłaszał chiterów na u@ co idzie za tym, że się na tym zna. Jest kulturalny i nie można złego słowa na niego powiedzieć, dlatego jestem na tak. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Shanell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) wszech-obecny na serwie duża aktywność , wiek nie powiem że ogar bo czasami rozwalałeś mnie no i dobrze się z tobą dogaduje. Na tak Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 jestem za okresem próbnym ogólnie jest gościu spoko, pomaga dużo jak i idzie z nim pogadać i nie miałem z nim żadnych problemów. W grze jest spokojny, umie pogadać jak i dobrze gra a przede wszystkim ma dobry kontakt z graczami i zna stałych bywalców gt Ci nie działa także proszę o poprawny link, ponieważ chce zobaczyć aktywność na serwie Wymagania spełnia i obecność na forum też ma dobrą także na próbnym nich się wykaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jestem na tak. Ogarnięty gracz. I często prosi,aby kogoś sprawdzić. Więc na pewno będzie dobrym adminem oraz też za pewne będzie dużo siedział na spekcie, aby ogarniać server ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Odkąd gram na tym serwerze dość często go widuję i mogę stwierdzić że ta osoba nada się na admina powody niżej -składka -gracz z kulturą zawsze gdy z nim gram dogaduję się i wgl gra z tą osobą jest przyjemna -dobrze zna innych graczy gdyż można stwierdzić to po tym jak wchodzi na serwer a nawet po gt które wynosi 343.37 hr -ma oczywiście mikrofon -długi staż w cs'a : więc chyba tyle wymieniłem prawie najważniejsze powody Jestem na TAK Fajnie by było jakbyś kupił cs'a Edytowane 13 Stycznia 2015 przez deadangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi