HabaS:) 2 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Kupiłem hasło na nick , ale nawet jak nie wpisuje tego hasła to normalnie wchodzę nawet jak nie wpisuję hasła na klasę premium to i tak mogę wybrać klasę premium , dlaczego ? Edytowane 13 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Kolor czerwony jest dla administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 usun z confing (folder cs'a > cstrike) na dole setinfo _pw "TWOJ HASLO NA PREMKE/NICK" włącz cs'a i wbij na tym nicku, zobaczysz czy na pewno masz tą opcje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Hasło wystarczy wpisać raz na danym sprzęcie i przy każdym następnym wejściu automatycznie działa. To dla wygody tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tak jak mówi Rias wystarczy że raz wpiszesz i to wystarcza to samo miałem z hasłem na admina, nie ma co dramatyzować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HabaS:) 2 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ale ja jeszcze hasła na nick nie wpisywałem ani razu i mój kolega może wejść na mój nick nie wpisując hasła i jeszcze jak wszedł na mój nick to też nie musiał wpisywać hasła na premke a na jego komputerze nie wpisywałem hasła na premke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 nie mogłeś ustawić brak hasła na premium jak kupowałeś w sklepiku. Zwróć się do opiekuna niech ci znajdzie ciebie jak ty durnego hasła nie potrafisz wpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jak nie ustaliłeś hasła to pisz mi na PW i obgadamy wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HabaS:) 2 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Dobra mniejsza o to i tak za nie długo reset serwa więc mi nic nie szkodzi Edytowane 13 Stycznia 2015 przez HabaS:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi