HabaS:) 2 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 (edited) Kupiłem hasło na nick , ale nawet jak nie wpisuje tego hasła to normalnie wchodzę nawet jak nie wpisuję hasła na klasę premium to i tak mogę wybrać klasę premium , dlaczego ? Edited January 13, 2015 by S}{aDoW Kolor czerwony jest dla administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 usun z confing (folder cs'a > cstrike) na dole setinfo _pw "TWOJ HASLO NA PREMKE/NICK" włącz cs'a i wbij na tym nicku, zobaczysz czy na pewno masz tą opcje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,605 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Hasło wystarczy wpisać raz na danym sprzęcie i przy każdym następnym wejściu automatycznie działa. To dla wygody tak jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selfie 10 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Tak jak mówi Rias wystarczy że raz wpiszesz i to wystarcza to samo miałem z hasłem na admina, nie ma co dramatyzować xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HabaS:) 2 Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 Ale ja jeszcze hasła na nick nie wpisywałem ani razu i mój kolega może wejść na mój nick nie wpisując hasła i jeszcze jak wszedł na mój nick to też nie musiał wpisywać hasła na premke a na jego komputerze nie wpisywałem hasła na premke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 nie mogłeś ustawić brak hasła na premium jak kupowałeś w sklepiku. Zwróć się do opiekuna niech ci znajdzie ciebie jak ty durnego hasła nie potrafisz wpisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,605 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Jak nie ustaliłeś hasła to pisz mi na PW i obgadamy wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HabaS:) 2 Posted January 13, 2015 Author Share Posted January 13, 2015 (edited) Dobra mniejsza o to i tak za nie długo reset serwa więc mi nic nie szkodzi Edited January 13, 2015 by HabaS:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,605 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 To zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts