Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Już dziś z rana dostarczono mi nowy monitor firmy BenQ (dałem tylko 400 zł :] ), od dziś zaczynam granie w FullHD i na proporcji ekranu 16:9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To ładnie, gratulacje ^^ Ja pykam na TV Toshiva 32 cale xd. i jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Możesz podać dokładny model? Jak się sprawuje? Rozpisz się chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 no więc zakupiłem nowy monitor BenQ DL2215 22'' 16:9 FullHD. przy otrzymaniu monitora zauważyłem że jest bardzo dobrze zabezpieczony steropianem itp. Instalacja/Montowanie monitora jest bardzo łatwe wystarczy połączyć Monitor z podstawą oraz podłączyć kable. Po uruchomieniu pierwsze co mi się rzuca w oczy to jasność nie mogę się przyzwyczaić w te 30 min co do jasności to samo w csgo jak teraz grałem trudno mi się jest przestawić na ustawienia obrazu 16:9 ponieważ wcześniej grałem na 4:3 i to jest bardzo dużo różnica według mnie ale omijając to jestem bardzo zadowolony z zakupu Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi