Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ile kosztuje dodanie serwera na liste serwerów na stronie csseti ? Jeżeli coś mi zostanie z wypłaty mogę zafundować wykupienie reklamy na csseti :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tam nie ma ceny reklamy, tam cene ustalają ludzie, a że ludzie to debili, to cena w topce kosztuje ~20 zł za dzień (minimum tydzień można kupić, ale to reklama typu boost, więc kupowanie reklamy na tydzień jest bezsensu).Przypominam, że bycie tam top1 na liście nie oznacza bycie top1 w boost, bo tam są jeszcze serwery partnerskie, więc to ta reklama zaczyna się od około 10 miejsca w dół 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Chodzi mi o cene dodania serwera na listy serwerow w klientach cs 1.6 Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To ci odpowiedziałem przecież, tam nie ma ceny, bo cene ustalają ludzie. Minimalna kwota to bodajże 2 zł za dzień, ale taką reklamę to można sobie w dupe wsadzić xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 zmyliłeś mnie tym:) "to cena w topce kosztuje ~20 zł za dzień" = ,"Minimalna kwota to bodajże 2 zł za dzień" Proszę o zamknięcie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Minimalny koszt reklamy to 2 zł za dzień, ale ta reklama nic nie daje przy pustym serwerze, bo jest tam ponad 300 serwerów, więc kupuje się wyżej, a że wyższe miejsca kosztują prawie 20 zł za dzień, to ci podałem te cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi