welek1221 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Never say never 2.Nick admina/gracza który zawinił: Fantasia ;* 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Ok. 17:30 11.01.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AmxBans i Swiadkowie 6.Opis sytuacji:Dostalem kolejny raz bana.Mam wstawić ss'y, ktorych mi nie zrobiono. KOlejny raz ban za dobra gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dałam ci bana na ss więc nwm jak ich może nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MileWidziany:P 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jakich wy adminów macie ... Że wpiszesz powód ''Wstaw ss na cs-classic.pl" to nie znaczy że mu zrobiłeś ...ScreenShooty robi się chyba F5 nie pamiętam bo dawno w cs nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welek1221 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 To już drugi raz kiedy dostaje bana na ss i ich nie ma. To się dzieje tylko na waszym servie. Mówię jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 welek1221, szukaj ssów, zostały ci na pewno zrobione, ban z takim powodem jest dawany automatycznie po zrobieniu ssów MileWidziany:P, nie wypowiadaj się jeśli nic nie wiesz o tym co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Fantasia ;*, to ogarnięta osoba i nie możliwe, żeby dała bana bez ss'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welek1221 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zrobiłem to odrazu gdy dostałem bana. Teraz tez obszukalem wszystkie foldery i nie mam ss'ow. Wcale się od niczego nie wykrecam. Już raz mialem tu taka sytuacje kiedy mnie Admin Dawidek zbanowal i nie dokonal zrobienia ss'ow. Dostalem wtedy UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 welek1221, Teraz raczej tak nie będzie. poradniki szukania ssów i szukaj bo tak jak mówiłem ta treść bana jest dawana auto po ss'ach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welek1221 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Człowieku czy ty myślisz że jestem idiotą?! Powiedzialem Ci, że nie ma. Nie wiem, to do Ciebie nie dociera? Dobrze wiem Co to są ss i gdzie się ich szuka, poniewaz nieraz juz wstawialam. Ludzie którzy grają na No Steam są tak poniewierany, że to jest jakaś porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 welek1221, życie, trzeba kupić steam. nie ma ss nie ma ub i tu nie ma nic do tego steam czy ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Co to za dowod AMX ? SSy musza byc bo innego wytlumaczenia nie ma na to... SSy nie znikaja bez powodu. Sciemniasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 To jest śmieszne Powód bana mówi sam za sb muszą być SS.24H na wstawienie ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welek1221 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Dobra. Znalazłem je w dziwnym folderze (wgl. nie w valve) . Sorry za wszystko. Poprostu zawsze mialem ss'y w folderze "cstrike".Czysto jak mówiłem :)http://imageshack.us/g/217/dedust20023zp.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 welek1221, ssy w rar i na speedyshare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welek1221 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Okey. Prosze w rar i na speedyshare.http://speedy.sh/jW77M/Ss.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Czyste UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi