Jump to content

Skarga!

welek1221

Recommended Posts

1.Twój Nick: Never say never 2.Nick admina/gracza który zawinił: Fantasia ;* 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Ok. 17:30 11.01.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AmxBans i Swiadkowie 6.Opis sytuacji:Dostalem kolejny raz bana.Mam wstawić ss'y, ktorych mi nie zrobiono. KOlejny raz ban za dobra gre.

welek1221, szukaj ssów, zostały ci na pewno zrobione, ban z takim powodem jest dawany automatycznie po zrobieniu ssów

MileWidziany:P, nie wypowiadaj się jeśli nic nie wiesz o tym co mówisz

Zrobiłem to odrazu gdy dostałem bana. Teraz tez obszukalem wszystkie foldery i nie mam ss'ow. Wcale się od niczego nie wykrecam. Już raz mialem tu taka sytuacje kiedy mnie Admin Dawidek zbanowal i nie dokonal zrobienia ss'ow. Dostalem wtedy UB.

welek1221, Teraz raczej tak nie będzie. poradniki szukania ssów i szukaj bo tak jak mówiłem ta treść bana jest dawana auto po ss'ach

Człowieku czy ty myślisz że jestem idiotą?! Powiedzialem Ci, że nie ma. Nie wiem, to do Ciebie nie dociera? Dobrze wiem Co to są ss i gdzie się ich szuka, poniewaz nieraz juz wstawialam. Ludzie którzy grają na No Steam są tak poniewierany, że to jest jakaś porażka.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy