o to frugo 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 1.Twój Nick: O to Frugo xd ;D 2.Nick admina/gracza który zawinił: Siwy 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 13:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie 6.Opis sytuacji: No to tak gram na assulcie pisze mu na u@ o cziterach a on nawet nie zwrócił na to uwagi miał to poprostu daleko w du**e grał sobie dalej Ps. Dlatego prosze o odebranie admina nie zasługuje na to miano są bardziej ogarnięnci administratorzy niż on np: Bruno, Kill Zone i inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Słuszna uwaga O to Frugo xD. Jestem tego świadkiem Siwy nic sobie z tego nie robi z tego że ktoś do niego pisze na U@. Jestem nieogarnięty. Proszę o odebranie mu Admina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 o to frugo, nie podlizuj się. Może nie widział, lub go nie było. A jak nawet widział i nic nie zrobi, to nie od razu zabieranie admina tylko ostrzeżenie. PS. theenjoyplay, jaki nick masz w cs ? jak grasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o to frugo 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sorki bruno on byl i wgl pisałem mu a on dalej grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
` Grajek ` 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Byłem przy tej sytuacji ten koleś nie ogarnia admina więc proszę o odebranie administratora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Po pierwsze, sprawdziłem tych dwóch graczy, trzech o których pisałeś, i napisałem że są czyści. po 2 nie wymyślaj sobie bajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juli@n 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie bylo mnie ale za taka 1 sytuacje odrbeanie adma byloby dezycja debilna. Poza tym nie wieze ze widzial i nic nie robil, poniewaz zawsze ogarnia i zwraca uwage na to co sie pisze na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 o to frugo, jakieś dowody?? jak nie to close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o to frugo 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No świadkowie czytasz dokładnie ?? [ Dodano: 2013-01-11, 18:17 ] Siwy a jak na assult ci pisałem to nic nawet nie sprawdziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 1.Siwy musiał być AFK lub czymś zajenty.2.Nie masz dowodów (oprócz 1 świadka który może kłamać.3.On może kogoś sprawdzał w tym czasie4.Siwy zawsze siedzi i sprawdza więc wątpię w twoje bajki :)5.Admin nie jest od tego żeby spełniać twoje zachciankiProszę o zamkniecie ponieważ to 1 wielka bzdura wymyślona przez frugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bo frugo najlepiej wie, -.-To najlepiej jak paweł mi zabierze adma, to zobaczymy kto będzie ogarniał serwa -.-Koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o to frugo 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 No tak sorki siwy mogłeś być afk nie kłućmy sie wilkie corki niech team close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juli@n 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Hahaha shejtowali cie to ty teraz zeby zamykac. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi