e'K 30 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Siemanko koledzy i koleżanki których nie mam ! Postanowiłem z laptopem rzucić pomysł o spotkaniu wszystkich ziomeczków i dziewczyn z ffa albo ogólnie z forum w wakacje albo jak będzie ciepło na kilka dni gdzieś w Polsce, zrobić jakąś wixe odjeb*ć jakieś jaja ;p ! Czekam na komentarze co i jak XD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem jak najbardziej na tak ! najlepiej stolica chociaż że tam trochę lipa z noclegiem bo kosmiczne ceny ale np Łódź była by spoko moim zdaniem ! Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Wladek(Pasza) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ogolny temat juz byl i mam zamiar do niego powrocic za jakis czas, ale szczerze watpie w powodzenie tej inicjatywy. http://forum.cs-classic.pl/topic/25909-spotkaniemelanz-spolecznosci/?hl=spotkanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zaproponuj ten temat w dziale forum, by całe cs-classic mogło się spotkać, bo czarno widzę imprezę samego FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Temat blokuję, bo pomysł z samym serwerem FFA na pewno nie wypali. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi