e'K 30 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Siemanko koledzy i koleżanki których nie mam ! Postanowiłem z laptopem rzucić pomysł o spotkaniu wszystkich ziomeczków i dziewczyn z ffa albo ogólnie z forum w wakacje albo jak będzie ciepło na kilka dni gdzieś w Polsce, zrobić jakąś wixe odjeb*ć jakieś jaja ;p ! Czekam na komentarze co i jak XD 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek(Pasza) 168 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 (edited) Jestem jak najbardziej na tak ! najlepiej stolica chociaż że tam trochę lipa z noclegiem bo kosmiczne ceny ale np Łódź była by spoko moim zdaniem ! Edited January 14, 2015 by Wladek(Pasza) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDWELL 425 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Ogolny temat juz byl i mam zamiar do niego powrocic za jakis czas, ale szczerze watpie w powodzenie tej inicjatywy. http://forum.cs-classic.pl/topic/25909-spotkaniemelanz-spolecznosci/?hl=spotkanie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Zaproponuj ten temat w dziale forum, by całe cs-classic mogło się spotkać, bo czarno widzę imprezę samego FFA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Temat blokuję, bo pomysł z samym serwerem FFA na pewno nie wypali. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts