I3lu 430 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: 3lu Powód rezygnacji:Nie mam tyle czasu.... Coś od siebie:Mam admina na ODD2 i 4fun. musiałem wybrać który serwer odrzucić i postanowiłem że będzie to ZMmoD. Dlaczego? Dlatego że mój czas tam dobiegł końca, miałem tam swoje 5 min xDD Póki czas miałem i grałem. Jestem dumny z tego że serwer wygląda tak jak wygląda, i jak będzie trzeba zawsze pomogę przy tym serwerze. Mogę śmiało powiedzieć że znam go bardzo dobrze xD Oczywiście czasami będę tam wbijał i będę udzielał się w dziale zm. Ale nie chcę blokować miejsca admina, skoro nie mam tam aktywności, może na moje miejsce znajdzie się godna osoba. Może kiedyś powrócę do roli admina na tym serwerze Przede wszystkim chciałbym podziękować opiekunowi -_- za to że tyle czasu ze mną wytrzymał i za wspólną pracę, mam nadzieje że nie masz mi za złe xd Pozdrawiam Całą administracje na tym serwerze I oczywiście wszystkich graczy Trzymajcie się Proszę o odebranie rangi na forum "Admin zmmod" Edytowane 14 Stycznia 2015 przez 3lu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No kuźwa to z kim będę teraz karał na serwerze? łee zawiodłeś mnie ._. idź na ten only dd2 i nie wracaj , nie no żartuje sobie dzięki za grę oraz za pomoc w ogarnięciu admina . Powodzenia na only dd2 ._______________________________________________________________________________. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam z powrotem Jasiu wędrowniczku Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi