Sumekler 53 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: Sumekler 2. Imię: Jarosław 3. Wiek: 16 (17.02.1998) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Jeśli chodzi o adminowanie 9/10 a jeśli o całego amxx'a to 5/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Sumekler/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nie cierpię opisywać siebie bo nigdy nie wiem co mam napisać no ale jak mus to mus. Nazywam się Jarosław pochodzę z Zabrza aktualnie mieszkam w Niemczech w miejscowości Pegnitz na Bawarii (Bayern). Interesuje się informatyką, muzyką i kinematografią lubię grać w koszykówkę i pływać. Chciałbym zostać adminem ponieważ myślę, że dobrze pełniłem tą funkcję przed przerwą do tego sztuką jest mnie wyprowadzić z równowagi i rzadko działam pod wpływem impulsu. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Posiadam ale aktualnie gram na NS 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Nie mam ustalonych godzin, jeśli jest okazja to gram. 12. Staż w grze counter strike 1.6: Zacząłem grać w cs'a na przełomie 2008/2009r miałem przerwy ale nie długie teraz miałem najdłuższą. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Pierwszego admina miałem w 2009 roku i pełniłem tą funkcje na jednym serwerze przez około 1,5 roku, niestety serwer padł a ja chciałem odpocząć od adminowania. Jakiś czas potem powstał nowy serwer i złożyłem podanie odszedłem po 3 miesiącach z powodu braku ogarniętej kadry. Było jeszcze kilka takich sytuacji ale te najbardziej mi utknęły w pamięci. Potem trafiłem na cs-classic COD 350lvl i adminowałem tu parę dobrych miesięcy, niestety byłem zmuszony do zrobienia sobie przerwy no ale wróciłem Chciałbym jeszcze dodać, że od czasu kiedy po raz pierwszy w 2009r dostałem admina było na mnie może z 10 skarg i każda została odrzucona. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Sumekler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jestem na tak -miły -ogarnięty -składka -micro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Jestem na TaK -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 http://www.gametracker.com/player/Sumekler/193.33.176.64:27015/ kreska na GT - ostatni miesiąc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi