Sumekler 53 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich mam zamiar zakupić nowe słuchawki wokółuszne z dobrym dźwiękiem przestrzennym i przeznaczyć na to około 220zł prosiłbym was o propozycje słuchawek a także o to abyście napisali jakie sami posiadacie i jakie macie wrażenia. Z góry uprzedzam, że nie chce słuchawek "dla graczy" słuchawki mają być bez mikrofonu ewentualnie doczepiany Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Sumekler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Polecane już wiele, wiele razy Siberia V2. Wygląd też nie jest zły Ewentualnie http://www.ceneo.pl/22822291 Opinie pozytywne, również ładny wyglądMi to lajka żyd nie dał Edytowane 15 Stycznia 2015 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Według mnie najlepsze będą Siberie V2 tak jak napisał kolega Daniel wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 JBL'ki są to słuchawki nauszne chyba, że ktoś ma małe uszy to wtedy wokółuszne a Siberia V2 są to słuchawki gamingowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wiesz chciałeś słuchawki wokółuszne z dobrym dźwiękiem przestrzennym. Siberie v2 pasują do tego, jedyne co nie pasuje to, że są dla graczy. Sprawdź może w takim razie Razer Electra http://www.morele.net/sluchawki-razer-electra-black-green-rz04-00700100-r3m1-437891/ polecane dla słuchaczy muzyki jak i również graczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie ma co, 3 dni temu .. kupiłem te słuchawki http://allegro.pl/sluchawki-steelseries-siberia-v2-mikrofon-czarne-i4993752144.html POLECAM BARDZO i to bardzo piękny bass jest <3 230 zł z przesyłką zapłaciłem i zaraz na następny dzień przyszły. Pozdrawiam http://forum.cs-classic.pl/topic/29573-nowy-zakup/#entry177001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 SteelSeries Siberia V2 także polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Steelseries wersje H. Siberie, elite i inne duperele są przereklamowane. Płacisz tylko i wyłącznie za markę. Lepiej kupić słuchawki audiofilskie / wersje H SS, jedyne nie zrobione pod wygląd a pod jakoś dźwięku. Amen (wiem dostałem wiele słuchawek do testów) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 a miałeś może okazję testować Shure SRH240.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Siberie V2 również polecam, mam je od 7 lat i ani razu mnie nie zawiodły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Źle kiedyś przeczytałem i tak wyszło :vhttp://www.techno.gildia.pl/sprzet/sluchawki/steelseries-siberia-v2-frost-blue Edytowane 21 Stycznia 2015 przez ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Siberie V2 również polecam, mam je od 7 lat i ani razu mnie nie zawiodły. Troszkę przesadziłeś Jak możesz je mieć od 7 lat skoro zostały wprowadzone do produkcji w 2012 roku? Mam nadzieje, że teraz sobie zażartowałeś Do seryjnej produkcji i do sklepów słuchawki te zostały wprowadzone w 2009 roku Edytowane 21 Stycznia 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 @Przecież wiem kiedy kupowałem...Od 2008 roku minęło 7 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie miałem na uszach Siberii ale za to mam na wyposażeniu sennheisery i są naprawdę godne polecenia praktycznie od najtańszego modelu. Obecnie gram i słucham muzyki na Cretive tactic alpha i są w miarę. Nie wyróżniają się zbytnio ponad sennheiser'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi