Haze. 117 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć , czołem i hej!, długo zastanawiałem się nad zorganizowaniem konkursu top15 i dopiero dzisiaj postanowiłem go zrealizować. Każdy ma szanse - ODPAŁOM MÓWIĘ STOP! Konkurs będzie polegał na tym,żeby wtargnąć się do top15 na serwerze - JEŻELI BĘDZIE ODPAŁ W TOPCE TO NIE BĘDZIE ON KLASYFIKOWANY ( WEZMĘ DORZUCĘ KOGOŚ JESZCZE Z MIEJSCA 16 ) KONKURS ODBĘDZIE SIĘ DZIŚ OD GODZINY 19:30 do 15.02.2015r , godz 19:30 ZASADY KONKURSU : Używasz wspomagaczy - dyskwalifikacja Nie dajemy się zabijać - prosta zasada ,ale większość się daje. Zgłaszamy się pod odbiór nagrody do mnie , na pw. NAGRODY : 1miejsce - KONTO STEAM Z CS 1.6 2k3 2 miejsce - KONTO STEAM Z CS 1.6 2k7 3 Miejsce - KONTO STEAM Z CS 1.6 2k7 POZOSTALI ( top4-15 ) vip na miesiąc A więc ,życzę Wszystkim powodzenia ! Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Haze 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Spokojnie, spokojnie już ja tam czuwam żeby żadnego odpała nie było A konkurs i tak ja wygram.... Ale powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Trzeba się wziąć za to, nawet do w top3 , Powodzenia wszystkim ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Spokojnie, spokojnie już ja tam czuwam żeby żadnego odpała nie było A konkurs i tak ja wygram.... Ale powodzenia wszystkim Ja już 1 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jestem na zdecydowane nie odnośnie konkursu! Widzicie co się dzieje na serwie? Odpał goni odpała a mam tylko 3/4 aktywnych adminów. Wiadomo że żaden z nich nie bd siedział 24h i pilnował. W topce połowa to odpały. Za każdym razem jak wejdę jest jakiś odpał i nie ma admina albo wchodzi dopiero po mnie. Co mapa są skargi na u@ że jest odpał. Jest zdecydowanie za mało adminów żeby to upilnować. Dlatego też moim zdaniem konkurs powinien zostać przełożony do chwili w której uzbieramy odpowiednia liczę adminów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Masz rację Blant minimalnie 10 adminów powinno być i to takich co na prawdę zależy im na porządku na serwerze. Też myślę, że pasowałoby go przełożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czy ten konkurs jest Aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Z tego co mi się wydaje to konkurs będzie odwołany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Spoko by było gdyby został może bym chwycił STEMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipohontryk 0 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Więc zaczynamy robotę na konkurs ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi