Szczepansky 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 1.Twój Nick:Szczepansky 2.Nick Admina:xKardzio 3.Admin/Gracz:Admin 4.Data i Godzina: ok. 21:50 5.Świadkowie:Biceps#Fabik,PolskaPolicja i reszta obecnego w tedy servera. 6.Opis Sytuacji: Tak więc gram zobie na servie dethrun cs go i nagle wbija Polska Policja i zaczyna rozmawiać z ludzimi (ogólnie chodziło o trolla) wszyscy się śmiali itp. (nawet sam Pan xKardzio). Po całej sytuacji admin zaczyna ni z gruszki ni z pietruszki wszystkich mutować. (wszystkie osobu uczestniczące w tamtej sprawie są ponad 16 roku życia ja nieuczestniczyłem w rozmowie). Po komendach ,, mute'' spytałem się admina dlaczego to robi a on mociumpanie daje mi muta (bez ostrzeżenia). Proszę o ostrzeżenie Admina że nadużywanie jego mocy psując przytym i udając mając 14 lat jakim jest się dorosłym niejest śmieszne. Po takich akcjach mi jak i innym graczom odechciewa się gry na tym serverze. Z poważaniem Szczepan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biceps#Fabik 0 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Zgadzam się z opisaną sytuacją powyżej i dodaje że na następnej mapie admin xKardzio slappował ludzi... Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Biceps#Fabik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) 1.6 Zabronione jest nadużywanie mikrofonu, spamowanie na say team. Potwierdzam wersję Kardzia. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Venu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gdzie ta reszta serwera? Dowodów w postaci ss'a i demka nie macie, a jedna osoba jako świadek mi nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Szczepan, ty zbyt często łamiesz regulamin, więc święty nie jesteś. Zacząłem mutować, ponieważ nadużywali mikrofonu. Prawda, z początku zacząłem się śmiać ale potem był wielki "syf" na servie, ponieważ przez mikrofon mówiło około 5 osób. Jeden chłopak chciał nauczyć się bh, więc mu powiedziałem, aby wszedł na TS'a albo skype i pogadał sobie z tym Wojtaz'em. Lecz nie poskutkowało. Mogłem dać bana za nadużywanie mikrofonu, ale dałem tylko muta (nawet nie silenca). A ty Szczepan mówiąc, że napiszesz skargę to się śmiałeś. Chciałem poprostu zrobić porządek na serwerze... http://370895.node83.pukawka.pl/dem-deathrun_aztecan_csgo_v1-1421353680-1421354880.zip Demko z mutami Edytowane 16 Stycznia 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Przepraszam że się wtrące ale jeżeli dobrze wiem to jest na serwerze GO TV Proszę znaleźć demko odpowiadające tamtej sytuacji i wstawić je Na demku jest wszystko więc nie będzie nikt miał problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi