rewoX* 1 295 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Siemanko. Ostatnio w moim życiu się bardzo dużo zmieniło. Za niedługo będę brał ślub, lecz nie tylko to jest powodem, przez który muszę odejść. Otóż znalazłem nową pracę, która odpowiada mojemu kierunkowi studiów. Pracuję dużo więcej, dzięki temu też dużo więcej zarabiam. Mam mało wolnego czasu, a jeżeli znajdę chwilę wolną od pracy, studiów czy spędzania czasu z narzeczoną to wolę zagrać mixa w go lub obstawić jakiś mecz. Mam nadzieję, że wrócę po jakimś czasie, gdy bardziej ustabilizuję swoją sytuację. Spędziłem tu miłe chwile, każdemu z osobna dziękuję za wszystko. Z całego serca każdemu życzę dużych sukcesów na sieci, czy w życiu osobistym. Pozdrawiam wszystkich bo nie chcę o nikim zapomnieć Trzymajcie się i do jak najszybszego zobaczenia! 5! (na steam przez przypadek zaznaczyłem wszystkich znajomych i usunąłem, większości zapewne zapomniałem dodać więc jak co to dodawajcie ) Edytowane 15 Stycznia 2015 przez rewoX* 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ślub? No, no gratuluję, mam nadzieję, że o mnie nie zapomnisz i będziesz jeszcze odwiedzać ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dużo dzieci i szczęścia przede wszystkim!Do usłyszenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Powodzenia w karierze! Szczęcia na nowej drodze życia Edytowane 15 Stycznia 2015 przez maikeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 powodzenia w życiu papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 W takim razie życzę szczęścia i cieszę się, że udało Ci się poruszyć ten jakże ważny temat z ukochaną Powodzenia i na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Gratulacje i duzo szczescia !!!!!!! Trzymaj sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Gratulacje i do zobaczenia,ale pamiętaj jak będziesz chciał mieć dziecko to juz z nami nie zagrasz mixa xD bo będziesz musieć bawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Powodzenia w życiu prywatnym, szczęścia trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Powodzenia w życiu prywatnym. Szczęścia i i hajsu w rodzinie i kariery zawodowej. Będziemy czekać na twój powrót i nie zapomnij o prawdziwych mordeczkach, których poznałeś na classiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Powodzenia w prywatnym życiu Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cześć życzę Ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratulacje i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 O rewoxig powodzenia w zyciu ;*** Weselichoooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
【HaNyS】 80 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 No to Powodzenia w życiu 5 ! Wyszalej się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :papa: Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Jasmine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Soul 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 łoo luju, to szczescia tam z kobieta, zebys utrzymal sie w pracy no i do zobaczyska :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 no to ci się trafiło gratulacje rewox, i powodzonka w życiu wpadaj czasem do nas na ts Dzięki, czesc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 3maj się dobrze i powodzonki na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zwolnij nie biegaj , ale jak już musisz to uważaj na siebie dzięki za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zbanowali na ffa, na black listed zaraz ban będzie to juz nagle ślub hahahaha, "za niedługo" to może gimnazjum skończysz:D haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Powodzenia! Cześc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) @up2 widać kto gimnazjum kończy. Umiesz czytać? Napisałem, że wolną chwilę wolę poświęcić na zagranie w csgo czy przeanalizowanie meczu i obstawienie. Mówisz serio? Uważasz, że gra jest ważniejsza od życia? Ojej dostałem bana to chyba trzeba rzucić prace i dziewczynę i zająć się siedzeniem po nocach i graniem w csa. "Za niedługo" to może wyjdziesz z przed kompa i obudzisz się w realu ) Edytowane 16 Stycznia 2015 przez rewoX* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Gratuluje ślubu!!! No to wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi