Żbiku 11 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nick:Żbiku. Wiek:19 lat. Staż gry Counter-Strike:3 lata. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Jasne to jest za łatwe jak dla mnie. Ile czasu poświęcasz forum?: No teraz staram sie być coraz czesciej. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak korzystałem, to bylo tylko wh. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Warnami i banami za sb. Doświadczenie na podobnym stanowisku:Skontaktować się można ze mną na wiele sposobów m.in. ts3, skype, gg, e-mail. Z aktywnością u mnie nie jest źle, a nawet gdy mnie nie będzie mogę przeglądać ss'y za pomocą telefonu i od razu odbanować. Raczej stawiacie na profesjonalizm oraz racjonalne ocenianie sytuacji ( w przypadku demek), więc doskonale nadam się na tą posadę. Oceniać potrafię czy ss'y były przerabiane czy nie, patrząc po kluczu CRC32, dacie zmodyfikowania, kompresji oraz rozmiarze. Informacje o sobie lub uwagi:sobie:Zacznę od tego że mam odpowiednią wiedzę co do tego aby być w UB Team. Poświęcenie czasu na sprawdzenie ss nie jest dla mnie kłopotem ponieważ moja praca jest bardzo elastyczna także nie będzie to kolidowało. O sobie pisać nie lubię do wszystkiego podchodzę z dystansem nie oceniam pochopnie ludzi mam realistyczne spojrzenie na świat jestem skrupulatny oraz dokładny. Moim atutem jest wiedza, spostrzegawczość, dokładność, sumienność oraz elastyczność. Pozdrawiam Żbiku. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 17 Stycznia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi