Żbiku 11 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Nick:Żbiku. Wiek:19 lat. Staż gry Counter-Strike:3 lata. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :Jasne to jest za łatwe jak dla mnie. Ile czasu poświęcasz forum?: No teraz staram sie być coraz czesciej. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak korzystałem, to bylo tylko wh. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Warnami i banami za sb. Doświadczenie na podobnym stanowisku:Skontaktować się można ze mną na wiele sposobów m.in. ts3, skype, gg, e-mail. Z aktywnością u mnie nie jest źle, a nawet gdy mnie nie będzie mogę przeglądać ss'y za pomocą telefonu i od razu odbanować. Raczej stawiacie na profesjonalizm oraz racjonalne ocenianie sytuacji ( w przypadku demek), więc doskonale nadam się na tą posadę. Oceniać potrafię czy ss'y były przerabiane czy nie, patrząc po kluczu CRC32, dacie zmodyfikowania, kompresji oraz rozmiarze. Informacje o sobie lub uwagi:sobie:Zacznę od tego że mam odpowiednią wiedzę co do tego aby być w UB Team. Poświęcenie czasu na sprawdzenie ss nie jest dla mnie kłopotem ponieważ moja praca jest bardzo elastyczna także nie będzie to kolidowało. O sobie pisać nie lubię do wszystkiego podchodzę z dystansem nie oceniam pochopnie ludzi mam realistyczne spojrzenie na świat jestem skrupulatny oraz dokładny. Moim atutem jest wiedza, spostrzegawczość, dokładność, sumienność oraz elastyczność. Pozdrawiam Żbiku. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,254 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 (edited) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień!PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edited January 17, 2015 by S}{aDoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts