Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Typ Pracy: Bannery Wymiary: Praca niech będzie duża, głównie w poziomie może 600x200, ja się nie znam to Wy graficy ! Render, Stock: 1. Po lewej stronie: http://www.znanydora...y/regulamin.png natomiast cała reszta to Wasza kreatywność. 2. Potrzebuję jakiś banner dotyczący "Diablo" pod MEGA PORADNIK DIABLO - najlepiej jak by była "szeroka" Napis/y: 1. "Regulamin NewDiabloMod [CS-CLASSIC]" 2. MEGA PORADNIK NewDiabloMod Cs-Classic Tematyka: regulamin, poradnik Kolorystka: Dowolna, żeby tylko to pięknie wyglądało Inne: 1. Chciałbym zastąpić napis "Regulamin NewDiabloMod [CS-CLASSIC] na jakiś ładny banner / obrazek. Możecie dodać jakąś ramkę. 2. Banner pod poradnik to Wasza kreatywnośc. P.S: Banner pod regulamin sciągnałem od Shadowa ( mam zezwolenie ) więc najlepiej by było gdyby wyglądał tak jak banner pod jego serwer. Prace nie są dla mnie, więc pozwoliłem sobie dodac zlecenie na dwie prace. Za wszystkie prace będę wdzięczny i będę je "wynagradzał" Do dzieła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 1. Regulamin: 2. Poradnik: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nawet nawet, ale wolałbym żeby banner do poradnika był związany z diablo. Czekam na dalsze prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Regulamin Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Bluskay ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czekam jeszcze na jakiś ładny banner na poradnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) 1. 2. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez вℓαи¢ιк 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) 2. Poradnik Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Bluskay ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Prace już wybrałem, dziękuje za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wykonane Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi