Avirama 5 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 1.Twój Nick:[sNT]Avirama 2.Nick admina/gracza który zawinił: -ToJestSkill- 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17.01 godz 10,45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Swiadek Emerge 6.Opis sytuacji:Przezywa mnie na serwerze, odpisuje do niego, a on daje mi bana na 1 h za ogar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Dostales bana Bo napisales do mnie cytuje "Zamknij Jape lapsie juz ci sie wypowiedzialem w wiadomosci" wiec niewiem o co ty masz pretensje -.- a tutaj wiadomosc jesli by ktos chcial wiedziec o co chodzi jesli Avirama chce moge jeszcze dac te ze steam @ziomm Sytuacja zdarzyla sie na serwerze inaczej niedal bym mu bana -.- Edytowane 17 Stycznia 2015 przez -ToJestSkill- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Była już podobna sytuacja (nawet chyba na tym samym serwerze). Admin nie może banować graczy na serwerze za to, że zwyzywają go np. na forum/steam. Na forum jest opcja "raportuj", która służy do zgłoszenia moderatorowi, że ktoś łamie regulamin. Ban niesłuszny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Z tego co wiem to te słowa padły na serwie dlatego ban poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Z tego co wiem to te słowa padły na serwie dlatego ban poleciał Dowodów na to nie ma jak narazie ... Avirama skoro napisałeś, że ToJestSkill cię przezywał to pewnie i masz dowody . Edytowane 17 Stycznia 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Avirama poznałem cie już i byliśmy razem na ts. Wiem że jesteś nerwowy więc nie dziwi mnie ten ban. Skoro admin zawinił to gdzie są dowody? Nie ma! Skarga do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czy jasnie pan avirama dostarczy wreszcie dowody jesli nie to skarga do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 255 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak dowodów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi