Jump to content

[PRZYJĘTE][UBTeam]Omega*

Omega*

Recommended Posts

Nick: Paniqa Paniczna ( Omega * )

Wiek19

Staż gry Counter-Strike5-6 lat

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Z tego co pamiętam kiedyś obsługiwałem lecz mogłem coś zapomnieć.

Ile czasu poświęcasz forum?: Od dwóch godzin do trzech godzin.

Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kiedyś jak zaczynałem przygodę z cs 1.6 pamiętam że korzystałem przez jakiś czas z WH jak i aimbot na ns'ie. 

Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieciZostałem z dwa razy ukarany na Forum za spam.

Doświadczenie na podobnym stanowiskuKiedyś na innej sieci pełniłem tą rolę lecz było to bardzo dawno temu więc mógłbym napisać że doświadczenie małe.  Lecz bez problemu umiem odróżnić gracza który gra bez wspomagaczy a który czituje. Ogólnie myślę że szybko sobie wszystko przypomnę.

Informacje o sobie lub uwagiMam na imię Mateusz mam 19 lat.  Aktualnie mieszkam w Poznaniu.  Interesuję się grami jak i siecią komputerową.   Jestem miłym kulturalnym człowiekiem który ma chęci pomagać użytkownikom , graczom. Zauważyłem że UBTeam on więc postanowiłem zebrać siły i napisać podanie. 

Z poważaniem Mateusz

Edited by Omega *

Jestem na tak, ostatnio coraz dłużej użytkownicy muszą czekać na UB, czy ocene sprawy także potrzeba nadal ;) 

Staż w tej funkcji, doświadczenie, czas poświęcany na forum, na tak

• Like 3

Myślę, że przyda się kolejna osoba do UbTeamu. Zawsze lepiej jak jest ich sporo, bo w razie jakichś niejasności są inni do pomocy :D.

Aktywnie się na forum udziela, kulturę zachowuje. Niby doświadczenie jakieś ma co też jest plusem.

Jestem jak najbardziej na tak.

• Root

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :)

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy