Omega* 2 077 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: Paniqa Paniczna ( Omega * ) Wiek: 19 Staż gry Counter-Strike: 5-6 lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Z tego co pamiętam kiedyś obsługiwałem lecz mogłem coś zapomnieć. Ile czasu poświęcasz forum?: Od dwóch godzin do trzech godzin. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kiedyś jak zaczynałem przygodę z cs 1.6 pamiętam że korzystałem przez jakiś czas z WH jak i aimbot na ns'ie. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Zostałem z dwa razy ukarany na Forum za spam. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Kiedyś na innej sieci pełniłem tą rolę lecz było to bardzo dawno temu więc mógłbym napisać że doświadczenie małe. Lecz bez problemu umiem odróżnić gracza który gra bez wspomagaczy a który czituje. Ogólnie myślę że szybko sobie wszystko przypomnę. Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Mateusz mam 19 lat. Aktualnie mieszkam w Poznaniu. Interesuję się grami jak i siecią komputerową. Jestem miłym kulturalnym człowiekiem który ma chęci pomagać użytkownikom , graczom. Zauważyłem że UBTeam on więc postanowiłem zebrać siły i napisać podanie. Z poważaniem Mateusz Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jestem na tak, ostatnio coraz dłużej użytkownicy muszą czekać na UB, czy ocene sprawy także potrzeba nadal Staż w tej funkcji, doświadczenie, czas poświęcany na forum, na tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Sporo siedzi na forum i ma doświadczenie w tej funkcji Można dać szanse Mateuszowi. Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Myślę, że przyda się kolejna osoba do UbTeamu. Zawsze lepiej jak jest ich sporo, bo w razie jakichś niejasności są inni do pomocy . Aktywnie się na forum udziela, kulturę zachowuje. Niby doświadczenie jakieś ma co też jest plusem. Jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi