Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

[PRZYJĘTE][UBTeam]Omega*

Omega*

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Paniqa Paniczna ( Omega * )

Staż gry Counter-Strike: 5-6 lat

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Z tego co pamiętam kiedyś obsługiwałem lecz mogłem coś zapomnieć.

Ile czasu poświęcasz forum?: Od dwóch godzin do trzech godzin.

Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Kiedyś jak zaczynałem przygodę z cs 1.6 pamiętam że korzystałem przez jakiś czas z WH jak i aimbot na ns'ie. 

Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Zostałem z dwa razy ukarany na Forum za spam.

Doświadczenie na podobnym stanowisku: Kiedyś na innej sieci pełniłem tą rolę lecz było to bardzo dawno temu więc mógłbym napisać że doświadczenie małe.  Lecz bez problemu umiem odróżnić gracza który gra bez wspomagaczy a który czituje. Ogólnie myślę że szybko sobie wszystko przypomnę.

Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Mateusz mam 19 lat.  Aktualnie mieszkam w Poznaniu.  Interesuję się grami jak i siecią komputerową.   Jestem miłym kulturalnym człowiekiem który ma chęci pomagać użytkownikom , graczom. Zauważyłem że UBTeam on więc postanowiłem zebrać siły i napisać podanie. 

Z poważaniem Mateusz

Edytowane przez Omega *

Jestem na tak, ostatnio coraz dłużej użytkownicy muszą czekać na UB, czy ocene sprawy także potrzeba nadal ;) 

Staż w tej funkcji, doświadczenie, czas poświęcany na forum, na tak

• Like 3

Myślę, że przyda się kolejna osoba do UbTeamu. Zawsze lepiej jak jest ich sporo, bo w razie jakichś niejasności są inni do pomocy :D.

Aktywnie się na forum udziela, kulturę zachowuje. Niby doświadczenie jakieś ma co też jest plusem.

Jestem jak najbardziej na tak.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! :)

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności