Redias 132 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Można omijać wiatrak na mapie aztecan?Wiem ,że przez większość uznawane jest to za skracanie ,jednak wiatrak buguje się i czasami uniemozliwia przejście mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Wie ktoś czy jest to uznawane w 100% za skracanie czy ban za to jest kwestią nastawienia admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Przeskakiwanie obok tego wiatraka to jest skracanie. Czasami wiatrak się buguje, a czasami nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaszczompO 8 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Popieram Kardzia, w ten sposób omija się 2 pułapki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 No to albo to puszczamy i nie bierzemy jako skracanie, albo mapa zostanie usunięta, bo to bezsensu. Sam grałem i widziałem jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Moim zdaniem powinno się tą mapkę usunąć. Wiele osób bez Vip'a będzie spinać o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 popieram usunął bym ( ale szkoda bo fajna mapa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ja jestem za tym żeby nie usuwać tej map bo teraz wziąłem tą mapę i każdy normalnie przechodził, pytałem się pokolei i potwierdzali że mogą spokojnie przechodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Albo sie buguje albo nie, nie ma "pomiędzy". Albo usuwam te mape, albo zostawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dla mnie mapa powinna zostać bo jest dobra.Wiatrak da się przejść jeśli odpowiednio się rozpędzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
favOxel 11 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zostaje, nic nie jest zbugowane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi