marryjane 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nick: marryjaneOpis problemu:Witam , mam nietypową sprawę otóż: Miałem kiedyś bana za oszustwo na steam na gry :hf,cs1.6. I nie grałem dłuższy czas , ale zachciało mi się gram i kupiłem sobie steam'a. Pograłem może z 3 dni i patrzę "ban od valve"... Nie wiecie po czyjej stronie jest wina , i w czym tkwi problem ??? (internet , valve czy ktoś mnie "podkablował" ??) Proszę o odpowiedź i dziękuję !Screenshoty: brakDane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : gg 7946213Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czitowales i masz po grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marryjane 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dziewczyno źle mnie zrozumiałaś... Kupiłem nowego steam'a i po 3 dniach mam bana od VALVE. I co dalej mam po grze ? :X! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie wiem czy można sie odwołać od bana ale możesz do nich napisać w tej sprawie, może ci uchylą coś na temat tego twojego bana, gdzie czitowałeś co robileś.. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Valve nie podaje informacji na temat banów. Od bana się nie odwołasz bo oni wiedzą co robią. Jak już chcesz grać na steam to kup nowy, bo unbana Valve nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 No ub nie dostaniesz musiałeś miec cos dograne w folderze z cs i dlatego ban poleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A nowe konto czasem nie założyłeś na tego samego e-maila?? Bo już takie tłumaczenie widziałem, że gościu dostał bana bo założył nowe konto na tego samego meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) A nowe konto czasem nie założyłeś na tego samego e-maila?? Bo już takie tłumaczenie widziałem, że gościu dostał bana bo założył nowe konto na tego samego meila. Z tego co się orientuje nie da się założyć 2 kont na tym samym emailu bo wyskakuje błąd że email jest już w użyciu. Lecz mogę się mylić. Vac nie daje bana za nic. Na pewno ban jest słuszny. Może złapali Cie po ip? A może miałes jakieś czity i po prostu wykryli .. Nie mam pojecia lecz ub nie dostaniesz. Temat można zamknąć. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi