Kisielowsky 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 [Nick] MrKisielus [Opis Problemu] Mam od was cs'a portable ale jak juz jest wypakowany i klikne "Uruchom Cs 1.6" To pisze D:\CS\csportable\file\cstrike.exe i że podana ścieżka nie istnieje. [Kontakt] Nie trzeba [inne] Mam windows7 jak patrzalem na downloady innych cs classic to pisalo cos o program file. Ale ja chce tylko cs'a portable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Próbowałeś w ogóle odpalić to przez plik cstrike, który masz w folderze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielowsky 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Próbowałeś w ogóle odpalić to przez plik cstrike, który masz w folderze? Próbowałem ale nie mogę kupić shotguna żadnego ani multi nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Usuń CS'a i zainstaluj go w innym folderze niż Program File np. Cs gra może to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielowsky 0 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ale nie ma Csa w Program File a jeśl jest to ni wiem jak go zainstalowac gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Po prostu przy wybieraniu stacji dysku zmieniasz nazwę Program File na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Maikeru czytałeś temat? CS PORTABLE, TEGO SIĘ NIE INSTALUJE Próbowałem ale nie mogę kupić shotguna żadnego ani multi nie działa. Co ma kupowanie do włączania cs'a? ;dWidocznie kasy nie miałeś na shota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielowsky 0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Maikeru czytałeś temat? CS PORTABLE, TEGO SIĘ NIE INSTALUJE Co ma kupowanie do włączania cs'a? ;d Widocznie kasy nie miałeś na shota no widocznie ma bo misze coś texture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kisielowsky 0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A poza tym multi działa tylko że wywala mnie gdzieś po około 5-10 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Skoro normalnie ci się włącza, to nic nie ma do tego ^ ^Ja powodów wywalenia nie znam, więc jak mam ci pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Kisielowsky nie lepiej po prostu ściągnąć normalnego ns'a? Po co się pieprzyć z jakimś CS Portable jak można łatwo, za darmo i bezpiecznie pobrać CS 1.6 powiedzmy v43 ze stronki download.cs-classic.pl i cieszyć się grą? Dużo nie waży więc nawet z mobilnego neta to ściągniesz bez problemu. Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Rias Gremory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi