Nalesniki 9 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Siema Piszę w imieniu mojego kolegi. Otóż tak: Razem z kumplami wpadlismy na pomysł żęby sobie pograć w cs-a. Mówimy ze znajdziemy serwerownie i na niej zostaniemy. Zastaliśmy jednak Prolbem, otóż jeden z nas ma bana na swoje ip lecz gra w cs-a pierwszy raz . Bartek bo tak ma na imię mój kolega, posiada neta z t-mobile i najwyraźniej ktoś ma takie samo IP jak on. On nie był by do tego zdolny aby sie podszywać do kogos ponieważ batek nawet nie potrafi pisać w grze na say-u. Tak jak wcześniej wspominałem jest totalnym Laikiem w cs-a lub jak kto woli noobkiem . Pisze prośbę inną niż reszta ponieważ jest to dziwny problem. Mam nadzieje ze ten numer ip zostanie odbanowany . Piszę w imienu kolegi ponieważ stwierdzilismy ze tak będzie najlepiej. Dwa poprzednie tematy jakie założyłem to były prośby o UB które zostały rozpatrzone pozytywnie. Niżej wklejam to co mu wyskakuje z konsoli. Pozdro Lubie_Nalesniki [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Soot [AMXBans] Powod : ' podszywasz sie . ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1134166205 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.255.220.57 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/flashbang.wav'Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 o i jeszcze znalazłem link do banahttp://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=19659ten ktos dostał bana prawie rok temu 05.04.2014 - 22:57:05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nie moge dac ub zbanowanemu ip, jezeli kolega posiada router proszę go zresetowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi