Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Temat został otworzony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 #18 "Eureka! To tak się robi gifa!" 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Prace nie są aż takie złe ladni ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wiedziałem że otworzysz tą galerię! Fajny gif ;3 Czekamy na dalsze prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dla mnie to tutaj chyba jedyna konkretna praca. Reszta no niestety słaba, ale dopiero zaczynasz, więc powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 jaki fajny gif ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Prosty, widowiskowy gif lubię to. Pytanie, robiłeś go w Gimpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fajny giff reszta prac też jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jak dla mnie fajne masz prace, gif też świetny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dla mnie to tutaj chyba jedyna konkretna praca. Reszta no niestety słaba, ale dopiero zaczynasz, więc powodzenia Jedyna konkretna praca, bo jest złożona z siedmiu "różnych" Spokojnie, te prace są bardziej.. dla mnie by w przyszłości zobaczyć jaki przyrost w tej dziedzinie osiągnąłem. "W życiu liczy się tylko delta" Prosty, widowiskowy gif lubię to. Pytanie, robiłeś go w Gimpie? Nope, od samego początku używam Photoshop'a CS5, ale nie warto brać ode mnie przykładu bo prace nie wyznaczają potencjału tego programu Cały czas się go uczę, a czasu na to mam.. ile mam, stąd tak to długo trwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) #19 Pobrany render i background. Wiecie, że gram też w lola? #20 Star Wars! Stormtrooper! To tło! #21 Sport to zdrowie! Taniec również! #22 Piiiiiiikachu! Czo za podpis 3D mi wyszedł! Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Pikachu najlepszy reszta nie za bardzo. Ale plusik #200Post <3 Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez HiszpanskiTorreador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Render w pracy 21 w ogóle nie wtopiony. Pooglądaj tutoriale na wtopienie renderu, bo jak na razie to mija to się z celem. Praca nr. 19 od biedy może być, ale napis koszmarny. Ja na twoim miejscu najpierw skupiłabym się na samej pracy, a napisy zostawiła. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nie rób prac w takich wymiarach bo prace są puste źle dobrane kolory rendery nie wtopione napis do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 impax ma rację co do wymiarów Pierwsza praca fajna, lecz napis mi nie pasuje :x Druga najlepsza chyba jak dotąd ^^ Trzecia mi się nie podoba xd źle wycięty render i nie wtopiony Pikachu fajna praca lecz pusta trochę :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Prace są w miare fajne,najbardziej spodobała mi się praca nr.8 Jednak co do reszty,to powinieneś jeszcze troche poćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) #22 Zabawy cała moc.. #23 Nocturne? No coś w ten deseń. #24 Kratos? Kra? Tos? Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 POLISZ KICZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Napisy - źle, źle, źle. Jako iż sama nie jestem ekspertem w dziedzinie napisów, nie mogę ci za bardzo doradzić. W pracy 22 napis powinien być na środku, a w 24 nisko, bliżej postaci. Jak na razie nie widzę wielkiego progresu, ale wszystko przyjdzie z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Praca numer 1 nie wiem na co to ma iść, ale mi się nie podoba wcale, jakaś taka "od dupy strony robiona", praca numer 2 słaba zarówno, napisu nie widać, tylko ciemność rozumiem, że chciałeś nawiązać do samej postaci Nocturne, ale słabo to wyszło, z kolei praca numer 3 mi się podoba, fajny napis dobrze umiejscowiony tło też fajnie dobrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pierwsza pusta trochę sama tekstura i napis który nie jest najgorszy. W drugiej nie wiem co to za znaczek na środku pracy xd Nie usunąłeś reklamy renderu leniu Za ciemny napis :c Trzecia praca podoba mi się najbardziej. Fajny napis, niepotrzebny tylko ten efekty rozmycia za postacią :< Lajk leci i czekamy na kolejne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jedynie co mi się nie podoba to te napisy. Czcionka mnie strasznie razi. Najbardziej podoba mi się gif. Czekam na więcej prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 znowu kradną mi teksty... Słabo, ja ta nic nie widzę prócz tła renderu i napisu. Więc nie ma za bardzo oceniać czego Pracuj troszku nad tym bo słabo słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Większość mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Mniejsze, mniej widoczne(ale widoczne) napisy. Musimy się bardziej skupić na postaci niż na napisie. Pracuj dalej Mi się niektóre podobają prace^^ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi