Haze. 117 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nick : Haze Powód : podpisałem nową umowę z nowym pracodawcą , która obowiązuje mnie na 5lat , co za tym idzie? muszę wyjechać i pracować za granicą , nie będę miał na nic czasu , nawet w weekendy. Coś od siebie : przepraszam wszystkich szczególnie Karola , za to że opuszczam tą sieć zwłaszcza , gdy jestem opiekunem serwera 4fun. Chciałbym podziękować Wam za mile spędzony czas z Wami , będę Was wspominał miło , jak i śmiechowo. Dziękuję Wam wszystkim za wszystko co mnie tutaj spotkało na tej sieci. Oby ta sieć była najpopularniejsza na swiecie , a serwery zeby byly na podium. Co do opiekuna serwera 4fun mam juz wybranca , Karolu - dziekuje Ci za wszystko , następce na opiekunA 4fun podesle Ci na pw. Trzymajcie sie mordeczki ! , zawsze mozecie napisac na gg. Pozdrawiam Wszystkich !, czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Haze :c Szkoda że odchodzisz co prawda byłeś opiekunem przez krótki czas, ale moim zdaniem serwer był bardzo porządnie zrobiony, widać było ile serca i czasu w to wkładasz, myślę, że kiedyś jeszcze wrócisz i na nowo będziesz z nami,A tymczasem żegnaj :c Powodzenia w życiu zawodowym jak i prywatnym. 3maj się :cccc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ojej, wielka szkoda. Duzo pieniędzy zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Kogo teraz bd denerwował na serwie? :< Powodzenia i nie pij za dużo Nie martw się, zaopiekujemy się dobrze 4funem Edytowane 20 Stycznia 2015 przez вℓαи¢ιк Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ojj Hazee, miło było poznać/ pograć Powodzenia w życiu. :papa: :ganja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia mordo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia tam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia i trzymaj się tam bo jednak wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dzięki za wszystko Wpadnij w wolnej chwili na 4funa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 3maj sie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Powodzenia w pracy, samych sukcesów. 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 siemanko wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 3maj się Powodzenia w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zostaje z Wami ! , narazie nie mam roboty z powodow prywatnych takze zostaje moje mordeczki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi