Tancze czacze jak ta ciota 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam, otóż mam problem ze steamem, nie mogę go włączyć, wyskakuje mi takie coś: Co zrobić, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam. Usuń całego steama wraz z folderami ( wszystkimi ). Następnie ściągnij oryginalnego steama od valv'a i zainstaluj go na innej partycji ( d,e,f ) Po zakończeniu instalacji uruchom jako administrator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tancze czacze jak ta ciota 0 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Dalej nie działą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ze steamem tak nigdy nie miałem, ale z innym programem tak. Musiałem usunąć pozostałość (klucze rejestru). // Nie jestem w stanie Ci tu bardziej pomóc, ponieważ nie wiem jak masz to rozłożone. + Zabawa w rejestrze, nie jest dla amatorów. Musiałbyś poczytać gdzie znajdują się klucze steam i ewentualnie je usunąć. * Teoria nie jest pewna, ale możliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pobierz program CCleaner i wyczyść wszystko. Możesz także naprawić wszystkie rejestry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Pobierz program CCleaner i wyczyść wszystko. Możesz także naprawić wszystkie rejestry * nie wszystkie. (Stare nieużywane / uszkodzone) Klucze (pozostałości) nie są uznawane jako uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi