DARK 6 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: nO.! 2.Nick admina/gracza który zawinił: DziQ#B.S.N.T 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 20.01.2015r. godz. 19:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www37.zippyshare.com/v/fhCqhDGA/file.html 6.Opis sytuacji: W ostatnim czasie DziQ dostał bana za obrazę graczy na 7 dni. Tym razem kiedy nie wejdę na serwerem wyzywa mnie od "kapusiów" , "sprzedawczyków" itp. To nie wszystko, na zdjęciu widnieje jak się zachowuje po raz enty na serwerze. Chyba nie zrozumiał swojej siedmio dziennej kary. Nie chcę go już słuchać, bo wyklina teraz częściej przez mikrofon, bo wiadomo nikt go nie nagra. Może dać mu już dłuższy odpoczynek od gry bo widocznie ten gracz za bardzo się spina. PS: Sorry za tego screena telefonem, ale przycisk nie działa na klawie. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez DARK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Since1947 1 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 1.Człowieku co cie interesuje ze napisałem do gracza NoMad i za jego plecami wstawiasz tutaj SSA , 2. taki Świety jesteś mało razy wyzywałeś kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK 6 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udowodnij to, a admin rozstrzygnie to, nie będziesz od konfidentów mnie wyzywał, jak ma być kultura na serwerze to ma być. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nikt z nas nie jest święty, więc przestańcie spiny robić . Gracza Dziq zbanowałem na 1h, ponieważ mało dowodów masz. Następnym razem daj więcej dowodów oraz miej szybszy zapłon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 no nie źle pojechałeś Dziku i to nie jest pierwsza taka akcja, bo sam CIę upominam ale się ogarniasz to tyle dobrze lecz zachowanie Twoje daje wiele do życzenia. n!o ja nie widzę, żadengo problemu żebyś po admina poszedł w takiej sytuacji i było by dużo szybciej niż Ty skarge napiszesz... ok skarga siadła bo jest słuszna ale stary czasami trzeba myśleć szybko i Dziku nie ma co spinać bo są różni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Gracz zbanowany, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi