RvG 2 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) 1. RvG.Pro 2. RvG.Pro (czyli ja ) 3. RvG.Pro 4. 21-01-2015 ok.17:10 5. Świadek Besi523 6. Grałem na serwerze DD2 Only Cs-classic o Ip: 91.185.185.20:27161 Mój Nick To RvG.Pro, więc tak do momentu wyrzucenia miałem statystki 40:10 ale to mało znaczy, w ostatniej rundzie wyrzucone mnie Banem za nie wykonanie celów mapy jak potem dowiedziała się moja koleżanka od jednego z Vipów którzy wezwali admina, Sytuacja wyglądała następująco przy dosyć nie fortunnym zagraniu mojego teamu zostałem sam z AWP i dosyć małą ilością hp na nie jestem pewien 3-4 ludzi Bomba była podłożona na B gdzie wszyscy byli z pewnością dobrze obstawieni, postanowiłem nie pchać się na siłę i zostawić sobie broń na następną rundę tak ze pobiegłem na długą patrząc środek wyczekując aż może jeden z TT będzie uciekał to pozbawię go życia, tak ze sie stało jeden wybiegł udało mi się go zabić po czym chwilę dosłownie zauważyłem jak jeden z VIP napisał !sm_admin i jakieś 10s potem zostałem zbanowany, troszeczkę nie rozumiem dlaczego wyrzucono moją osobę z serwera.. dlatego ze użyłem głowy ? i nie pchałem się na siłę zeby tylko zginąć ? proszę adminów i rozpatrzenie problemu gdyż według mnie jak i osoby która zemną grała tamtego meczu jest to nie słuszne i czuję co nieco urażony... Pozdrawiam RvG Edytowane 21 Stycznia 2015 przez RvG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zbanował Cię Aramos, wyjasnie to z nim. Ciebie proszę o dowody w innej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RvG 2 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) http://375878.node85.pukawka.pl/dem-de_dust2-1421855700-1421858220.zip to jest Link do demka, prawdopodobnie Edytowane 21 Stycznia 2015 przez RvG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban niesłuszny, z racji że Aramos to nowy admin a to nie był jakiś wielki błąd to odpuszcze ostrzeżenia. Zapraszam do dalszej gry na serwerze Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi