RvG 2 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) 1. RvG.Pro 2. RvG.Pro (czyli ja ) 3. RvG.Pro 4. 21-01-2015 ok.17:10 5. Świadek Besi523 6. Grałem na serwerze DD2 Only Cs-classic o Ip: 91.185.185.20:27161 Mój Nick To RvG.Pro, więc tak do momentu wyrzucenia miałem statystki 40:10 ale to mało znaczy, w ostatniej rundzie wyrzucone mnie Banem za nie wykonanie celów mapy jak potem dowiedziała się moja koleżanka od jednego z Vipów którzy wezwali admina, Sytuacja wyglądała następująco przy dosyć nie fortunnym zagraniu mojego teamu zostałem sam z AWP i dosyć małą ilością hp na nie jestem pewien 3-4 ludzi Bomba była podłożona na B gdzie wszyscy byli z pewnością dobrze obstawieni, postanowiłem nie pchać się na siłę i zostawić sobie broń na następną rundę tak ze pobiegłem na długą patrząc środek wyczekując aż może jeden z TT będzie uciekał to pozbawię go życia, tak ze sie stało jeden wybiegł udało mi się go zabić po czym chwilę dosłownie zauważyłem jak jeden z VIP napisał !sm_admin i jakieś 10s potem zostałem zbanowany, troszeczkę nie rozumiem dlaczego wyrzucono moją osobę z serwera.. dlatego ze użyłem głowy ? i nie pchałem się na siłę zeby tylko zginąć ? proszę adminów i rozpatrzenie problemu gdyż według mnie jak i osoby która zemną grała tamtego meczu jest to nie słuszne i czuję co nieco urażony... Pozdrawiam RvG Edited January 21, 2015 by RvG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1,145 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Zbanował Cię Aramos, wyjasnie to z nim. Ciebie proszę o dowody w innej postaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RvG 2 Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 (edited) http://375878.node85.pukawka.pl/dem-de_dust2-1421855700-1421858220.zip to jest Link do demka, prawdopodobnie Edited January 21, 2015 by RvG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1,145 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban niesłuszny, z racji że Aramos to nowy admin a to nie był jakiś wielki błąd to odpuszcze ostrzeżenia. Zapraszam do dalszej gry na serwerze Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts