Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Nick: вℓαи¢ιк Powód rezygnacji: Odchodzę z csc. Nie mam czasu, muszę poukładać życie. Napiszę wieczorem post w pożegnaniach. Coś od siebie: Rezygnuję z admina 4fun i z grafika. Możecie zostawić mi donatora. Dzięki za wszystko. Porczop jak powiedziałem że zagram to zagram -_- hie hie xd No nie powiedziałem że nie wrócę xd Edytowane 22 Stycznia 2015 przez вℓαи¢ιк Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nieee... nie... i jeszcze raz nie! :x Nie pozwalam Ci! Papa :c A turniej jeszcze z nami zagrasz? :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A tobie co, Internet się skończył? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Karol chyba tak. Blancik pożyczyć Ci troche w słoiku ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 taka wielka strata ((( Trzymaj się!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 narazie i tak wrócisz xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 3m się Blant . Poukładaj szybko i wracaj do nas :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Blancik i odejście? hahaha xD Szybciej wrócisz niż odejdziesz Powodzenia, wracaj szybko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Nie uwierzę xd wracaj szybko ;3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 haha hhah blancik mam nadzieje że się nie spaliłeś przed pisaniem tego postu . Ale dlaczego odchodzą tak wspaniali ludzie ? Blancik z kim ja teraz będę gadał po nocach na forum . Poukładaj szybko co masz do zrobienia z życiu i wracaj . Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Powodzenia i wracaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Po co mam ci zabierać rangi by potem je ponownie zwrócić? Co do admina, to zależy od haze i ciebie, ale nie czuję potrzeby by zabierać ci grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Rezygnacja nie została przyjęta. Masz jeszcze zapas słoików.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi