pq``` 3 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 1. Nick: PatryQ2. Imię: Patryk3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/PatryQ/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Hmmm bardzo spodobał mi się ten server,dobry klimat i w ogóle,chciałbym pełnić tutaj funkcję admina.Potrafię ogarnąć dobrze server, odróżniam pro gracza od czitera no i tak dalej ;D Dogaduje się z ludźmi jak i adminami (Pozdrawiam Justynke xd).O sobie tyle że jestem miły,sympatyczny xd To by było chyba na tyle 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:4903297610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy kiedy mam czas,jak mam to gram11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Róźnie,teraz ferie tak że prócz treningów nie robię nic więcej to siedzę na servie12. Staż w grze Counter Strike 1.6: no trochę jakieś z 3-4 lata z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): takk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umciaak * 1,502 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Dlaczego na Nie? Popraw aktywność na forum,wypowiadaj się na różne tematy.Reszta jest w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Na nie - Słaba aktywność na serwerze - Konto na forum dla podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 min. 45h na serwie wbij, i nadrób aktywność w dziale DD2. Zapraszam za tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts