jaskiero 2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Mam następujący problem a zarazem pytanie. Nie wiem jak podejść do tej sprawy wiec zapytam was. Mianowicie, dostałem dziś bana za miny. Sytuacja wyglądała następująco, położyłem miny obok paki( podkreślam bo może to mieć znaczenie obok paki, nie dookoła tylko obok z jednej str.) W skutek czego admin pod nickiem Fatality wszedł w miny i z automatu dostałem bana. Pytanie brzmi : Miał prawo dać bana czy tez nie ?Co na ten temat myślicie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Obok, na terenie BS'a? zabronione Obok, w przejściu którego nie mógł inaczej obejść, zabronione Lepiej pokaż link do hltv, daj czas. Zobacze dam ci znać czy dobrze zbanował czy źle. http://253315.cgs.pukawka.pl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 jak miny były na bs/w przejsciu to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Miny nie były na BS jestem tego pewny ani nie były w przejściu wiec mam rozumieć tego bana jako nadużycie władzy przez admina ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Najwyraźniej tak...ale najlepiej robić screeny w takich przypadkach Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Zygi zabijaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jak nie były na bs'ie ani w przejściu to niemógł Ci dać bana, a po 2 admin "raczej" wie za co banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) http://253315.cgs.pukawka.pl/hltv-1501231334-de_dust2-1422016440-1422017940.zip oto to demko Mój nick : Jaskier Nick admina Fatality(on wszedł w mine) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez jaskiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 2 miny koło paki, nie na bs'ie. Ban był niesłuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 hmm w takiej sytuacji mogę składać śmiało skragę czy już ktoś się tym zajmie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To jest temat do sprawy, jeżeli chcesz skarge to musisz sam ją napisać, bo na podstawie tego tematu nic nie 'zrobimy' . Także, pisz jeżeli chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskiero 2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 okej dziki za wypowiedzi. Co do skargi wstrzymam sie, Następnym razem juz będę wiedział co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi