Mrocznyw11 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : MrocznyStrzelec==== Zbanowane IP : 83.31.13.36==== Admin : Siwy==== Powod Bana : prowokujesz admina==== Wygasa : 01/23/2015 - 21 : 30 : 01 ( od 01/23/2015 - 16 : 30 : Wbilem na serwer napisalem ze dostanie skarge a, on BAN. Prosze o UB oraz rozpatrzenie tego admina gdyż jest według mnie zerem nie sprawuje swojej roli w administracji !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) ? Wbijasz na serwer, i prowadzisz do kłótni. Powód prosty, a 5h dlatego bo nie miałem do wyboru, 1/5h Kolejna sprawa, obrażasz mnie mówiąc że jestem zerem (na serwie), 3h-24h tak samo, także jak ci powód bana nie pasi możemy zmienić na obraza admina. Jakieś pytania? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wbilem na serwer napisalem ze dostanie skarge Grozisz adminowi i dziwisz się, że dostałeś bana? W regulaminie serwerow jest jasno napisane, że nie można grozić NIKOMU, a ty straszysz kogoś skargą, zamiast ją napisać. Ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi