Mrocznyw11 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : MrocznyStrzelec==== Zbanowane IP : 83.31.13.36==== Admin : Siwy==== Powod Bana : prowokujesz admina==== Wygasa : 01/23/2015 - 21 : 30 : 01 ( od 01/23/2015 - 16 : 30 : Wbilem na serwer napisalem ze dostanie skarge a, on BAN. Prosze o UB oraz rozpatrzenie tego admina gdyż jest według mnie zerem nie sprawuje swojej roli w administracji !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) ? Wbijasz na serwer, i prowadzisz do kłótni. Powód prosty, a 5h dlatego bo nie miałem do wyboru, 1/5h Kolejna sprawa, obrażasz mnie mówiąc że jestem zerem (na serwie), 3h-24h tak samo, także jak ci powód bana nie pasi możemy zmienić na obraza admina. Jakieś pytania? Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wbilem na serwer napisalem ze dostanie skarge Grozisz adminowi i dziwisz się, że dostałeś bana? W regulaminie serwerow jest jasno napisane, że nie można grozić NIKOMU, a ty straszysz kogoś skargą, zamiast ją napisać. Ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi