Romantyczny 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick:Romantyczny Kochanek 2.Nick admina/gracza który zawinił: F00lISH3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 23.01.2015 16:305.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadek xKardzio http://drcscgo.gameclan.pl/index.php?p=banlist&searchText=romantyczny&Submit=6.Opis sytuacji: Zartowalem sobie z xKardzio dla beki jak zawsze a F00lISH sie wtracil i dal mi bana bez ostrzezenia za "obraze" chociaz nie sadze zeby kardzio sie obrazil.7. SID/IP:195.116.199.32 Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Romantyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Chciałbym zauważyć ,że nie wiesz czy kardzio się nie przejął.W tamtym momencie sam powiedział mi na TS3 ,że nie podoba mu się to co powiedziałeś. "Zartowalem sobie z xKardzio dla beki jak zawsze" Nie sądzę ,że obrażanie go w dość agresywny sposób to żart stosowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romantyczny 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ty chyba nie rozrozniasz zartobliwego od agresywnego Zreszta nie wypowiadaj sie za kardzia bo on ma wlasne zdanie. Nie tylko ja mam jakies waty co do twojego sposobu uzywania admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Wiem o tym ,że dużo osób nie lubi dostawać banów więc mają problemy do admina ,który je daje.Przyznaje się poniosło mnie i przepraszam za to. @edit Chciałbym jeszcze raz przeprosić i zaznaczyć ,że byłem zdenerwowany banowaniem ludzi co mapę. Wszyscy myślą ,że będe lightowym adminem i za nic nie banował. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez F00lISH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romantyczny 0 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Uwazam ze temat mozna zamknac bo wszystko zostalo wyjasnione i nikt sie nie obraza, przyjmuje przeprosiny i ja rowniez przepraszam. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Romantyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi