Trevor 29 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Siemka.Mój problem polega na tym że zanim wejdę do gry wszystko ładnie mi się ładuje i wyświetla mi się ten zegar: od 0:05 do 0:01(myślę że wiecie o co chodzi) I zamiast ten zegar odliczać od 0:05 do 0:01 to on stoi w miejscu.Po 2 minutach wywala mnie na pulpit i komunikat o mniej więcej takiej treści ,,csgo przestał działać". To samo dzieje mi się jak jest zmiana mapy. Wiecie jak to naprawić ? Dodam jeszcze tylko że nie dzieje mi się to zawsze tylko gdzieś tak co 2/3 mapy.I czasami jak wchodzę do gry(przez Steama) to wyświetla mi się komunikat ,,This game requires Steam"(Gra wymaga Steama) Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Przed wejściem na serwer wpisz w konsoli tę komendę cl_disablehtmlmotd 1. Jeśli nic się nie poprawi, będzie kombinować dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Problem nadal występuje,rzadziej ale występuje. Na kompie Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Trevor miałem ten sam problem, rozwiązałem go i wszytsko działa pięknie. Tylko jedno pytanie grasz na kompie czy lapku? Jak sobie przypomne jak to zrobić to edytuje. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Trevor w folderze cfg w pliku video.txt przy komendach oprócz tych które podałem zmień na 0. setting.mat_queue_mode setting.fullscreen setting.defaultres setting.defaultresheight setting.aspectratiomode setting.nowindowborder albo pokombinuj i pojedynczo zmień wartość pozostałych na 0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Właśnie to samo chciałem napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A gdzie znajdę ten cfg ? Bo mega dużo jest tych plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 1. wejdź tam gdzie masz zaintalowanego cs`a. 2. wejdź w plik csgo. 3. cfg jest trzeci od góry. 4. i jak się nie myle to wartość "mem_next_level_1" musisz zmienić na 0. Ja to zrobiłem i wszystko działa pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz jak wchodzę do gry to mi wyskakuje jakiś błąd:http://www22.zippyshare.com/v/qdjqTEqC/file.html A config wygląda tak: http://www59.zippyshare.com/v/PJKeAR2F/file.html Na polecenie Smiley zmieniłem: setting.mem_level na 1. setting.cpu_level na 0 Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Trevor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Steam > Games > Wybierasz css i klikasz ppm > properties ? GENERAL: > SET LAUNCH OPTIONS <--- dodajesz -dxlevel80 Jeśli nie zadziała dxlevel80 to wpisz dxlevel81 google zawsze pomaga Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Problem nadal występuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nic się nie zmieniło,jest chyba jakiś problem z configiem,na prośbę Coreya i Smileya zmieniłem config i dopiero po tym zaczął mi się pieprzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Zrób kopie cfg. Usuń cały cfg i wejdz do gry Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zrobić też kopię tego config_default i config 360. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie znam się za bardzo ale na wszelki wypadek zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nadal jest problem.Może cfg jest zły ? Weź ktoś podrzuć swój jak można.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) http://izaktv.pl/config.zip Za bardzo się nie znam na cs;go i więcej nie dam rady Ci pomoc. Musisz czekać na wypowiedz innych lub poszukać informacji w google. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jest ten sam problem co na początku.Zegar stoi w miejscu i wyskakuje błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Nie usunąłeś przypadkiem jakiś plików? Sprawdź spójność plików --> steam/biblioteka/ppm na csgo/właściwości/pliki lokalne/sprawdź spójność plików. Jak nie pomoże to reinstall steam i cs. Ewentualnie potem podeślę swój config. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Reinstall csa?Albo daj PRZYWRACANIE SYSTEMU i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Spójność się zgadza. Reinstalla nie będę robił raczej,Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły ? Przeskanowałem wczoraj kompa antywirusem i nic nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Czemu nie chcesz przeinstalować i csa . To jest pól godziny a jest szansa, że pomoże. Przy deinstalacji usuń wszystkie foldery związane z csgo i na nowo się wszystko zainstaluje i powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ok zainstaluję CSa od nowa.Powiem jutro czy problem dalej występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nadal to samo,przy przełączaniu map zegar nie odlicza.Jeszcze jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi