Jump to content
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Problem z ładowaniem mapy

Trevor

Recommended Posts

Siemka.Mój problem polega na tym że zanim wejdę do gry wszystko ładnie mi się ładuje i wyświetla mi się ten zegar: od 0:05 do 0:01(myślę że wiecie o co chodzi) I zamiast ten zegar odliczać od 0:05 do 0:01 to on stoi w miejscu.Po 2 minutach wywala mnie na pulpit i komunikat o mniej więcej takiej treści ,,csgo przestał działać". To samo dzieje mi się jak jest zmiana mapy. Wiecie jak to naprawić ?

Dodam jeszcze tylko że nie dzieje mi się to zawsze tylko gdzieś tak co 2/3 mapy.I czasami jak wchodzę do gry(przez Steama) to wyświetla mi się komunikat ,,This game requires Steam"(Gra wymaga Steama)

Edited by Trevor

Trevor w folderze cfg w pliku video.txt przy komendach oprócz tych które podałem zmień na 0.

setting.mat_queue_mode

setting.fullscreen       

setting.defaultres       
setting.defaultresheight       
setting.aspectratiomode      
setting.nowindowborder

albo pokombinuj i pojedynczo zmień wartość pozostałych na 0

• Like 1

Teraz jak wchodzę do gry to mi wyskakuje jakiś błąd:http://www22.zippyshare.com/v/qdjqTEqC/file.html

A config wygląda tak: http://www59.zippyshare.com/v/PJKeAR2F/file.html

Na polecenie Smiley zmieniłem: setting.mem_level na 1.

setting.cpu_level na 0

Edited by Trevor

Steam > Games > Wybierasz css i klikasz ppm > properties ? GENERAL: > SET LAUNCH OPTIONS <--- dodajesz -dxlevel80

Jeśli nie zadziała dxlevel80 to wpisz dxlevel81

google zawsze pomaga :D

Edited by Omega *

Nie usunąłeś przypadkiem jakiś plików? Sprawdź spójność plików --> steam/biblioteka/ppm na csgo/właściwości/pliki lokalne/sprawdź spójność plików.

Jak nie pomoże to reinstall steam i cs.

Ewentualnie potem podeślę swój config.

Edited by rewoX*

Spójność się zgadza. Reinstalla nie będę robił raczej,Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły ? Przeskanowałem wczoraj kompa antywirusem i nic nie znalazł.

Czemu nie chcesz przeinstalować i csa . To jest pól godziny a jest szansa, że pomoże. Przy deinstalacji usuń wszystkie foldery związane z csgo i na nowo się wszystko zainstaluje i powinno być dobrze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy