BiAŁy 16 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nick : Przecie to 3tony Link do SSów : http://www.speedyshare.com/ Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin KaLiBeReK. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Przecie to 3tony [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.42.15.1 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : CALL OF DUTY 8001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A gdzie są ssy ? Od razu mówię , że ten gracz nie zasłużył na UB . Dlaczego? Oto historia :Grałem na serwie 2-3 dni temu i dostałem skarge na niego od gracza na u@ . Od razu wszedłem na specta i chciałem mu się przyjrzeć . Włączyłem w amx mod menu ssy i wziąłem kamerę na gracza . A ten gracz cały czas patrzył w ziemię , żeby mu nie zrobiono ssów . Czekałem aż uciekł . Potem wbiłem na inny nick i zobaczyłem , że gra . Zmieniłem nick , wbiłem do gry i zrobiłem ssy . Teraz czekam na ssy , a jak nie to proszę H@ , żeby nie dawal UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Skarga była tak ze ja zbailem gracza niby ze scana a ja koło niego stalem .patrzalem w ziemie bo caly czas laga mialem i specjalnie wyszłem z cs zeby nie było lagów i zebys nagrał demko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Sprawa do rozwiązania przez Kryptona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Proszę dać mu UB/close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi