Grzywka 31 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 1. Nick: Grzywka2. Imię: Michał3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Grzywka/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Siema jestem Michał gram na serwerowni tak z 1,5 roku, admina miałem myślę że pomogę, GT słabo się prezentuję bo szkoła, lecz teraz zmieniłem szkołę, bo w życiu nie jest kolorowo I będę miał czas na opiekowanie się serwerem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:9389826210. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: weekendy do 12h a tak to po 4 godzinki 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 16-22 dni robocze , 8-24 weekendy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadangel 9 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Daję tak ponieważ 1. Miał tu admina grał+ 2. GT+ 3. Każdy go zna+ 4.Skladka/Mikrofon + TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jestem na TAK!!! +Grzywa jest ogarnięty, +był już u nas adminem, więc ogarnia temat, +znany gracz na serwerze, +gra długo, więc zna na 100% stałych graczy, +nigdy nie było z nim problemów, Nie ma co się zastanawiać, mamy mało administratorów, więc szybko niech Grzywka do nas dołącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 aktywność na forum jest, kultura też jest i no i składka, steam do tego nie było z Tobą żadnych problemów nie widziałem zgłoszenia od Ciebie na u@ no i bije po oczach to gt :/ ale ma nadzieje, że go nadrobisz jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Aktywny na serwie, pomocny, ogarnięty na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanctus~ 4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ogólnie znam grzywke, troche crejzol z niego, chyba ogarnie temat. kultura 50% ogar 85% aktywny 100% JESTESM ZA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 No tutaj co do grzywki to już dość go znam z serwera, był dobrym adminem i zapewne znowu nim będzie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Był adminem, ogarniał, potrafi rozróżnić czita od dobrego gracza. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na tak. Grzywka jest ogarnięty, doświadczenie ma, jak dla mnie dość często siedzi, po prostu się nadaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Grzywa trochę kulturę ogarnij swoją bo czasem nie panujesz co mówisz. Ale jestem na tak , bo jesteś ogarnięty, pomocny, i nie ma z Tobą żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Składka,Wiek,Kultura jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK 6 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem za tym, aby Grzywka został adminem. Ma steam, był już adminem, więc ogarnia, nawet bardzo dobrze. Ma mikro więc może się szybko porozumieć. Przede wszystkim gracz ma wysoką kulturę osobistą, nie używa wulgaryzmów. JESTEM NA TAK ! Edytowane 25 Stycznia 2015 przez DARK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi