MaTT` 15 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 1. Nick: MaTT`2. Imię: Mateusz3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/MaTT%60/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Mateusz mam 18 lat, uczęszczam do szkoły zawodowej, interesuję się: sportem, samochodami, F1. Dlaczego Ja? Ponieważ mam długi staż na tym serwie i byłem na nim kiedyś adminem, jestem tolerancyjny, kulturę mam na dobrym poziomie, dobrze dogaduję się z innymi graczami.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:7268898710. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 6h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze: 9-12, 19-21, weekend: 9-14, 18-2112. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) hehe no nie wierze mordo <3 jednak i przyszła kolej na CIebie kulturalny, nie miałem z Tobą żadych problemów, wymagania spełniasz, aktywność na forum jak i na serwie jest dużo zgłaszasz na u@ i jesteśmy CI za to wdzięczni no i zachowanie też masz ok daje okejke okres próbny @ Rais: każdy ma prawo do opini Edytowane 25 Stycznia 2015 przez kubaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Wiek + Steam + Mikro + Składka + Gracz kulturalny, zawsze da się z Tobą dogadać, spełniasz wszystkie wymogi Jestem na Tak zjarańcu :ganja: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na Tak. amx + wiek + micro + aktywność w grze oraz na forum + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 @kubaa geniuszu jako opiekun nie pisz już, że jesteś na tak xD. W takiej sytuacji piszesz do BeZiego czy się zgadza i zamykacie . Co do MaTTa jestem na tak. Gość ogarnięty, znany na serwerze, miły i w ogóle spoko . Doświadczenie ma, więc jest dobrym kandydatem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Adminowałeś już wcześniej i sobie dobrze radziłeś, to na pewno teraz też dasz sobie radę. Jestem na tak, duży staż na serwie, kultura , wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Nie gram juz tu ale znam matta dluzej niz wiekszosc i jestem na tak Aktywnosc i zachowanie na plus Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Vernon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oj oj i nawet on złożył podanie no co do Ciebie to ogólnie same plusy ostatnio daje same plusy, to ciesz się xd na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Tak. Kultura i wszystko pięknie. Żadnych przeciwskazań 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Daje wielkie TAK. +wiek +kulturalny +umie odróżnić cziterów i ich zgłaszać +był już tutaj adminem +mikro +składka +aktywność Same plusy. Nic dodać, nic ująć. Nie ma co się rozpisywać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi