Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj przedstawie wam anime "No Game No Life". Gatunki: ecchi, seinen, fantasy, komedia, przygodowy Osiemnastoletni Sora i jedenastoletnia Shiro są rodzeństwem. Oboje boją się rzeczywistego świata, ludzi. Uważają, że to głupia gra i nie chcą w nią grać. Całymi dniami grają w gry i doszli do takiego poziomu, że są niepokonani. Nie ważna jaka by to nie była gra i tak "Bezimienni" zawsze wygrają. Pewnego dnia ktoś wyzwał ich do gry w szachy - wygrali. Po tej grze zostali przeniesieni do równoległego świata przez tamtejszego Boga. W świecie tym były zabronione wojny, kradzieże, a wszystkie konflikty załatwiano poprzez gry. Żyło tam kilkanaście ras i każda walczyła o możliwość zagrania z Bogiem. Jedna z tamtejszych ras do złudzenia przypominała ludzi, więc rodzeństwo było uznawane za osobników tej rasy, ale po kilku znaczących wygranych wszystko się zmieniło. Sora i Shiro to nadzieja ludzkości na odzyskanie utraconych w grach ziem i udowodnieniu, że ludzie to najlepsi gracze we wszechświecie. Czy "Bezimienni" uratują ludzkość? Czy uda im się wygrać z Bogiem? Czy udowodnią, że wszystkie legendy z nimi w roli głównej są prawdziwe? Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na te pytania koniecznie obejrzyj! Link do serialu: http://www.animezone.pl/odcinki-online/no-game-no-life _____________________________________________________________________________________________________________________________________ Przyznam, że miałem duży kłopot z tą recenzją, bo nie chciałem zbyt dużo spojlerować. No Game No Life to świetne anime, kolorowe, o przyjemnej dla oka kresce, fajną muzyką. Postaci są oryginalne, każdy bohater jest inny. Serial jest bardzo dobrze przemyślany i dopracowany. Fabuła jest genialna i trudno szukać czegoś podobnego. Ocena: -bohaterowie: 10/10, -kreska: 10/10, -fabuła: 10/10, -ocena ogólna: 10/10 Źródło: http://www.animezone.pl/odcinki-online/no-game-no-life (Przez pewien czas może się nie ukazać z mojej strony żadna recenzja, ponieważ muszę trochę serii nadrobić.) Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szkoda, że się napracowałeś, bo już jest tego recenzja ;c http://forum.cs-classic.pl/topic/22733-anime-na-pocz%C4%85tek-przygody/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O kurde . Nawet nie zauważyłem tego xD. No to mamy dwie recki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Fajne anime, bo pokazuję jak można pokonywać przeszkody bez mocy a tylko samym główkowaniem Czekam na koleją serie Fajna recenzja Edytowane 25 Stycznia 2015 przez maly. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem w trakcie oglądania i powiem, że bardzo mnie zaciekawiło. Polecam innym! Kreska jak dla mnie idealna, bohaterowie fajni, fabuła powalająca Edytowane 31 Stycznia 2015 przez dzika ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wyglądem Shiro przypomina mi Julie z Absolute duo. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mały jak Absolute Duo włączyłem, stwierdziłem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mały jak Absolute Duo włączyłem, stwierdziłem to samo ja dopiero teraz to ogarnąłem jak popatrzyłem na Shiro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi