Neffju 328 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Imię: Maciek Wiek: 16 Kontakt: GG: 32522516 Skype: Neff.103 Twój nick na TS3: ff3N Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Jestem codziennie na ts'ie i czasem się zdarzy osoba, która czeka kilka minut/godzin na zarejestrowanie. Chętnie pomógłbym z ogarnięciem rang,kanałów itp... Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 7-8 Ile czasu spędzasz na TS3: hmm... będzie koło 6-7h dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nigdy przedtem nie miałem admina na Teamspeak'u, ale myślę że sobie poradzę. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jestem na tak. Tego noł lajfa za każdym razem na ts widzę jak wejdę. Nie widzę powodu by Neff nie dostał szansy bycia adminem TS. Jest ogarem, siedzi długo, a adminów nam potrzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na tak, miły, aktywny, pełna kulturka :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Na tak Co prawda za często na ts mnie nie ma, ale stwierdzić, że jest miły, kulturalny i ogarnięty można stwierdzić po serwerze, forum itd. Na pewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Jest miłą i kulturalną osobą i nie miałam z nią problemów na ts. Dostał ode mnie DJ ponieważ mało ludzi gra a chciałabym, żeby ktoś zapewnił "rozrywkę" na ts. Mnie ostatnio nie ma w weekendy (szkoła i wyjazdy), a wiem że bezi też ma szkołę i swoje życie więc chętnie przydałaby się piąta i szósta ręka do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 jak najbardziej na tak neff to bardzo uprzejma i pomocna osobą świetnie nada się na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Nefek to bardzo pozytywny chłopak. Bardzo aktywny, ogarnięty, miły, co jest dla niego plusem. Nie ma z nim żadnych problemów, bezkonfliktowy. Dużo godzin spędza na naszym TS3. Przyda się właśnie taka osoba jak Nef na tym stanowisku. Nie ma dużo obowiązków poza tym jak dla mnie obowiązki tu nic nie mają do rzeczy, gdyż zrobienie kanału bądź danie rangi zajmuje chwilkę. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Jestem na tak + Aktywny + Miły + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Na Tak: -Aktywny -Miły -Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Rekrutacja ON, autor prosił o otwarcie tematu. Podanie otwarte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jasne, że jestem za! Neffju trochę już znam i mogę go polecić, spokojny, wesoły ogarnięty człowiek jak dla mnie bomba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Oczywiście tak, jak widać wyżej lubiana osoba, zaufana i spędzająca sporo czasu na ts'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jestem na tak, znam Ciebie od samego początku mojego adminowania na ts3. Jesteś kulturalny umiesz zapanować nad sytuacją no i co najważniejsze aktywność masz dobrą oraz zna Ciebie dużo ludzi na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Tak Wiek Staż Ogarnięty Aktywność Jest rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Poczekam jeszcze na kilka nowszych opini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jestem na tak - Często siedzi na tsie - Pomocny - Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zważywszy na informacje że ciężko wywiazujesz sie z funkcji opiekuna serwera Cod nie dam Ci admina aż tego nie poprawisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi