slabiak 0 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 1.Twój Nick: malpo misia2.Nick admina/gracza który zawinił: admini serwera 4fun3.Admin/Gracz : up4.Data i godzina: 205.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ---6.Opis sytuacji: Witam znalazłem się przypadkiem na serwerowni i mi się spodobała, lecz nie da się grać po przez złe traktowanie mojej osoby przez graczy oraz adminów (robią tylko ss) Chciał bym by sobię uświadomili admini serwera 4FUN że jescze mnie nie znaja ale mnie poznaja i zapamiętaja :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikeru 176 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Nie rozumiem tego co napisałeś to, że 2 razy miałeś ssy czy 3 to nie znaczy, że nie będziesz ich dostawał admin ma prawo zrobić ssy jeżeli wtedy nie byłeś odpalony to nie znaczy, że następnym razem nie będziesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nalesniki 9 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Robimy ss-y bo jest to nasze zadanie (sprawdzanie graczy) i tak jak npisał up - mały: to ze 2 czy 3 razy byles czysty to kolejny raz a nóż cie coś pokusi. A i jak masz pisać skargę i jest do niej wzór to wypełnij go chociaż żetelnie jak człowiek. Podpunkt 4. jak BYK jest napisane data i godzina a ty sobie napisałeś "20" ... i co to ma znaczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slabiak 0 Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 przypierdalasz się godziny a nie o to chodzi xD rozwalaja mnie tacy ludzie i jeszcze masz admina ^^ NIGDY nie grałem i nie będe grał na czitach ogary Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawciOo 62 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Po pierwsze to zachowaj chociaż odrobinę kultury, a po drugie to, że dostaniesz 3/4 razy ss'y to nie jest powód do płaczu, bo każdy w każdej chwili może się odpalić. Wstawienie ss'ów na forum to jakieś 2 min roboty, przeważnie jest ktoś z ub-team to poczekasz z 15min i możesz grać z powrotem. Nie jesteś pierwszym i ostatnim graczem, który ma robione ss'y parę razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,254 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 -_- ostatnio pisał już na ten temat. Obowiązkiem administratora jest wykonywanie ss'ów, ale jeśli po raz drugi czy trzeci nic one nie wykazują, administrator ma zgłosić rozpisane demko UBTeam, a nie po raz n-ty zmuszać gracza do pokazywania czystych screenów na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 To jest normalne , ze zrobią Ci ss , zeby Cie sprawdzic. Skarga niesluszna /cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts