slabiak 0 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 1.Twój Nick: malpo misia2.Nick admina/gracza który zawinił: admini serwera 4fun3.Admin/Gracz : up4.Data i godzina: 205.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ---6.Opis sytuacji: Witam znalazłem się przypadkiem na serwerowni i mi się spodobała, lecz nie da się grać po przez złe traktowanie mojej osoby przez graczy oraz adminów (robią tylko ss) Chciał bym by sobię uświadomili admini serwera 4FUN że jescze mnie nie znaja ale mnie poznaja i zapamiętaja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Nie rozumiem tego co napisałeś to, że 2 razy miałeś ssy czy 3 to nie znaczy, że nie będziesz ich dostawał admin ma prawo zrobić ssy jeżeli wtedy nie byłeś odpalony to nie znaczy, że następnym razem nie będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Robimy ss-y bo jest to nasze zadanie (sprawdzanie graczy) i tak jak npisał up - mały: to ze 2 czy 3 razy byles czysty to kolejny raz a nóż cie coś pokusi. A i jak masz pisać skargę i jest do niej wzór to wypełnij go chociaż żetelnie jak człowiek. Podpunkt 4. jak BYK jest napisane data i godzina a ty sobie napisałeś "20" ... i co to ma znaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabiak 0 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 przypierdalasz się godziny a nie o to chodzi xD rozwalaja mnie tacy ludzie i jeszcze masz admina ^^ NIGDY nie grałem i nie będe grał na czitach ogary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Po pierwsze to zachowaj chociaż odrobinę kultury, a po drugie to, że dostaniesz 3/4 razy ss'y to nie jest powód do płaczu, bo każdy w każdej chwili może się odpalić. Wstawienie ss'ów na forum to jakieś 2 min roboty, przeważnie jest ktoś z ub-team to poczekasz z 15min i możesz grać z powrotem. Nie jesteś pierwszym i ostatnim graczem, który ma robione ss'y parę razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 -_- ostatnio pisał już na ten temat. Obowiązkiem administratora jest wykonywanie ss'ów, ale jeśli po raz drugi czy trzeci nic one nie wykazują, administrator ma zgłosić rozpisane demko UBTeam, a nie po raz n-ty zmuszać gracza do pokazywania czystych screenów na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To jest normalne , ze zrobią Ci ss , zeby Cie sprawdzic. Skarga niesluszna /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi