Jump to content

zulurg herp derp

marianekłowcaszparek

Recommended Posts

To znaczy tak jak pisał Hames ludzie mogą sobie z tego jaja robić, ale tych pochwał według mnie ) nie byłoby za dużo bo ludziom zawsze łatwiej jest krytykować niż chwalić

Kinga w tym momencie wytęż swe bodźce i otwórz wyobraźnie: nie wiem czy Tobie, ale mi zdarzyło się kiedyś dostać pochwałę w szkole w dzienniku (także już śpieszę wyjaśniać jeżeli Tobie nie ^^) Admin który zrobi coś złego dostaje skarge, to tym samym schematem jeżeli zrobi coś dobrego moze dostać pochwałę tak? Nie wydaje mi się żeby każdy chwalił któregokolwiek z adminów za zbanowanie odpalonego gracza, ale jeżeli stoi na straży porządku ładu i składu to dlaczego go za to nie pochwalić..

np: na serwerze jest totalna trzoda, wszyscy przeklinają, nie wykonują celów mapy, wchodzi doktor hajs robi porządek, wyrzuca wszystkich chamów, przypomina o celach-> w krótkich słowach: ZAPROWADZA PORZĄDEK I SPRAWIA ZE GRA STAJE SIĘ PRZEJMNA, może być coś w stylu
Admin:
Data:
Co zrobił:

tyle, niech wam bóg w dzieciach wynagrodzi jeżeli to pierwszy pomysł który wypłynał ode mnie i zostanie zaakcpetowany!

• Like 1

Myślę że jest to zbędne i nie potrzebne.

Dlaczego? Administrator serwera ma obowiązek trzymać porządek na serwerze i ma sprawiać aby gra była przyjemna ( od tego jest administrator )

Jestem na nie.

Edited by Omega *
  • Like 5

ta, ale admini to nie chińskie dzieci które za miske ryżu składają ajfony po 12 godzin, to też ludzie których MOZNA POCHWALIĆ za SUMIENNE I PRAWE WYKONYWANIE SWOICH OBOWIĄZKÓW

@ piszemy "niepotrzebne" a nie "nie potrzebne"

Edited by marianekłowcaszparek

Bez spinek tutaj xDDD Można spróbować ale i tak czuję że z tego będą robić jaja ale zobaczymy ja jestem na minimalne tak. Na taki okres próbny heheh xd

• Like 2

Dobra może skończcie już pisać bo sie niepotrzebny spam robi. Ostateczny głos i tak należy do Shadowa i pisanie nikomu niepotrzebnnych postów nie ma sensu.

Edited by SANEPID :D

Nie jest to wcale najgorszy pomysł, może i mógłby się sprawdzić. Z kolei z drugiej strony nie wiem, czy komuś będzie się chciało pisać/zakładać takie posty/tematy. Sam osobiście może i bym kogoś pochwalił. Taka pochwała typu: admin był dostępny na steam, wszedł, zareagował, czy przeczytał info na shoutboxie i zareagował, była by poparciem dla Twojego pomysłu. Można by było wymyślić też jakaś nagrodę dla najlepszego admina ale tak jak wspomniałem wcześniej, zapewne niewiele będzie tych pochwał.

Edited by krrooopek
  • Like 1

1. Pomysłodawca nie jest administratorem i tak naprawdę nie wiem w jaki sposób miałby stworzyć kryterium, skoro nie ma o tym pojęcia.

2. Administrator ma obowiązek pilnować porządku na serwerze.

3. Ankieta z najlepszymi administratorami jest co ~ 2 miesiące i to właśnie wtedy się podsumowuje pracę konkretnej osoby.

4. Już widzę te posty od użytkowników, którzy są 5 minut na forum: "-wyrzucił gracza, plus dla niego", "-zbanował cheatera, chwała mu za to", a później co? Będziesz zliczał tego typu głosy i...?

Słaby pomysł.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy