Miverse 212 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) 1. Nick: Miverse2. Imię: Kamil3. Wiek: 17 teraz będzie 4. Znajomość Sourcemoda(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie (podszkolę się w praktyce na 1.6 miałem amxx w jednym paluszku)5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak (mam na shop.cs-classic jeszcze 6 zł z konkursu , wcześniej jak płaciłem za admina na 1.6 to Karol zabrał z konta 4 zł)7. Link do swojego GAMEME**: http://www.gametracker.com/player/Miverse/31.186.83.68:28205/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil , chodzę do technikum informatycznego, interesuję się jak można się domyśleć komputerami oraz grami zwłaszcza Cs'em. Chcę pomóc ogarnąć serwer adminom no i to chyba tyle xD. (Nie będę pisał ,że czitują , nadużywają mikro i wgl bo to wiadome xD)9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:STEAM_1:0:4748471610. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy czy mam coś do roboty ale zazwyczaj 2h+11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze po 16 i w godzinach wieczornych a weekendy jak mnie najdzie ochota xD12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Miesiąc lub Dwa grałem głównie w 1.6 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tylko na 1.6 na cs go chciałbym spróbować swoich sił zobaczymy jak to będzie** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Pozdrawiam.Wymagania: Ukończone 17 lat +/- Przynajmniej 15 godzin spędzonych na serwerze (nie wymagane w wyjątkowych sytuacjach) + Zachowanie kultury na serwerze +/- Przynajmniej 10 sensownych postów na forum (nie wymagane w wyjątkowych sytuacjach) + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + @ Ziomki ja nie opuszczam was na DR a wy piszecie , że "byłem" itp. Spokojnie xD nie tak szybko się mnie pozbędziecie xD Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Miverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem na tak. Miverse jest ogarnięty. Nie miałem z nim problemów u siebie a nawet bym powiedział, że był najlepszym z adminów jakich tam miałem. Spoko gość, da się pogadać, bezproblemowy. @Jaskier nie no też byłeś dobry ;D Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Rias Gremory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Byłem już z nim adminem na 2 serwerach i złego słowa na niego nie moge powiedzieć. Jest miły,kulturalny i poważnie podchodzi do swoich obowiązków. Jak najbardziej na TAK @Rias No gdzie a ja to co zły admin XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem na Tak. Miverse dobrze sprawował się na DR, to na pewno tu też ogarnie . Do tego dochodzi aktywność na forum i serwerze, wiek można przymknąć oko z racji że rocznikowo ma te 17. Jak najbardziej na Tak . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
``N!corette 6 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jestem na Tak. Miverse jest mily, kulturalny i pomocny, aktywny na serwerze i forum. Bardzo dobrze sprawowal sie jako admin DR. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajaranyWariat 4 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dobrze napisanie podanie szczerze . Przyją bym go niech się poduczy gdzieś musi Jestem na +[tak] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi